Receiver :)

Re: Receiver :)

PostPostao/la pamook » Čet srp 25, 2013 10:11 pm

Dean napisao:https://www.google.hr/search?q=latex+rukavice+za+jednokratnu+upotrebu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9IXxUbaYG-an4gTqhoH4DQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1600&bih=728" target="_blank

ne spominji :lol:

kutija u spajzi i kutija kod akvarija :doh: , ali - treba se sjetiti u pravom momentu :twisted:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet srp 25, 2013 10:15 pm

Gle ti butchera kako se hvali da je nekoga narezao na komadiće. Ako ti nije dosta tamno kada se bajc osuši samo stavi još jednu ruku i tako dokle ti paše.
Svaka čast na furniranju super izgleda ovako na slici. Također opaska ča se bajcanja tiče, znam da u uputama kaže da se koristi krpa i sa njome se premaže drvo ali ja u zadnje vrijeme koristim kist jer kada sam par puta radio to sa krpom nisam tjedan dana mogao oprati ruke. :lol:
Kod Juričeka sam kupio set kistova od devine dlake po 36kn, u setu je 2,5cm,5cm, i 7,5cm kist(ako me sjećanje ne vara). Dobro izgledaju veoma su fini i meki tako da stvarno preporuka pa ako ti treba netko će se već naći da ti to pošalje iz Zga jer plaćati 30kn poštarinu na cijenu od 36kn je smiješno.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet srp 25, 2013 10:18 pm

Za krpanje rupa Dean mi je već davno dao savjet da kupim kit za perkete. Pomiješaš malo kita i prašine od brušenja i sa time pokrpaš rupu i super ispadne,e sada ako ide preko toga furnir onda toliko nije bitan izgled pa bi mogao i sa onim vulgaris kitom koji dolazi u plastičnoj posudici,smeđ je i na nekoj vodenoj bazi ako se ne varam.
Khadgar2007

PostPostao/la Dean » Čet srp 25, 2013 10:22 pm

U Baunešto centrima ima za kupti mislim "Jub" kitova u tubi. Koliko se sjećam...hrast, jela, bukva i bijeli. Dovoljno dobro za sitne popravke. Ono štio sam tebi rekao je bolje, ali taj kit se kupuje na velike količine. Mislim 3 ili5 litara, pa je malo neisplativ...

i mislim..ak sam tebi rekao, ne mora to odma i pamook saznati....mrgf... ;)
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la pamook » Čet srp 25, 2013 10:25 pm

Dean napisao:A zašto nisi pokrpao onu rupu prije bajcanja? :evil:

:oops: sesti padez, instrumental, s kim, s cim :cry:

nisam znao sto bi, a frka me bilo da cu (iskustveno) zayebat ... jos uvijek mogu popunit s necim, mislim da imam kita za drvo pa malo zapunit?

znas ono, "nije bas odlikas, ali kad mu desetak puta ponovis, skuzi" :lol:

/edit - evo, Khad odgovorio... prasine imam, sacuvao bas za slucajeve :D

sutra malo modelarskih radova, a sto se tice bajca - fino to pokriva krpicom, i cini mi se da drvo manje "pije" nego da idem kistom pa brisem visak krpom...

znaci - kita(j)

ope alat u ruke pa se igrat :lol: :doh:
pamook

PostPostao/la Master of disaster » Čet srp 25, 2013 10:25 pm

Dean napisao:U Baunešto centrima ima za kupti mislim "Jub" kitova u tubi. Koliko se sjećam...hrast, jela, bukva i bijeli. Dovoljno dobro za sitne popravke. Ono štio sam tebi rekao je bolje, ali taj kit se kupuje na velike količine. Mislim 3 ili5 litara, pa je malo neisplativ...

i mislim..ak sam tebi rekao, ne mora to odma i pamook saznati....mrgf... ;)

Nije ako se kvalitetno fušari :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Dean » Čet srp 25, 2013 10:27 pm

pamook napisao:
:oops: sesti padez, instrumental, s kim, s cim :cry:

Peti...Vokativ; Oj kito ! Mislim, Oj Kitu..?
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet srp 25, 2013 10:31 pm

pamook napisao:
/edit - evo, Khad odgovorio... prasine imam, sacuvao bas za slucajeve :D

sutra malo modelarskih radova, a sto se tice bajca - fino to pokriva krpicom, i cini mi se da drvo manje "pije" nego da idem kistom pa brisem visak krpom...

znaci - kita(j)

ope alat u ruke pa se igrat :lol: :doh:

Tog kita ima za kupiti i u pakiranju od kile. Barem sam ga našao u Uradi Sam trgovini u Sisku od Chromosa.

Ovo sa brisanjem suvišnog bajca ja sam to samo radio prvi puta a sve ostalo sam sa kistom i nisam brisao jer volim da mi je baš tamne boje drvo. Tako da brisanjem ti zapravo određuješ koliko hoćeš da ti bude tamno drvo, naravno mogao bi i tako da razrijediš bajc u više alkohola ali to znači da bi imao tucet posudica,bočica i sl. za sve moguće varijante. :lol: To zapravo meni slijedi jer za politiranje moram imati onoliko loptica koliko i nijansi šelaka i još duplo jer su odvojene loptice za grundiranje i samo politiranje...
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Čet srp 25, 2013 10:32 pm

Aaaa, ope alat...

skuzio, ali jednostavno u momentu gledanja u doticnu rupu - nisam se uopce sjetio kita :doh:

konkretno, vise me brinulo da li ce se vidjeti gumasti ostatak ljepila izaslog ispod trake, a koji nisam uspio odstraniti skroz sa skalpelom (tanko se vidi na jednom neravnom mjestu izmedju trake i bocnice), i razmisljao sam sto uciniti ako se bude to ljepilo bjelilo kroz pobajcanu povrsinu...

a i vrucina je :? :lol: :lol:
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet srp 25, 2013 10:35 pm

E moj PAmooče, zato se zapravo furnir ne bajca. Bajcalo se puno drvo kada raznih furnira nije bilo pa si morao nekako pofarbati drvo a sada odabereš furnir i lijepi.
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika