tom_hifi napisao:Bravo, jako lijepo. Dorađuješ, ono što te zanima, polako i vrlo dobro dokumentiraš. Stoga, nije ni čudo što rezultat nije izostao.
grunf napisao:tom_hifi napisao:Bravo, jako lijepo. Dorađuješ, ono što te zanima, polako i vrlo dobro dokumentiraš. Stoga, nije ni čudo što rezultat nije izostao.
a kad se nečeg uvatin ne puštan![]()
nije trik u meni , negu u autoru sheme Hiragi, samo treba pogoditi dobitnu kombinaciju jer nema više orginalnih tranzistora ,zasad je odlično, a vidit ćemo oće li ići još nabolje ,imam još nekih poluvodiča za pobudu ali nek se ovo prvo usvira kako treba
ovo je samo potvrda koliko je A klasa superiornia u odnosu na ostale klase, već sam napisa kad doma zasvira A klasa teško više ima povratka na hladne hladnjake
mišljenja sam i da će dobar trazistorac u A klasi potući i svakog lampaša svidjelo se to vama ili ne , o tome se odavno lome koplja na velikom diyaudiu i jednostavno treba biti realan, malo ko uspoređuje lampaše s tranzistorcem u A klasi
ža mi je šta ove godine nije bilo festivala da vas uvjerim u svoju teoriju ,ali bit će prilike
grunf napisao:mišljenja sam i da će dobar trazistorac u A klasi potući i svakog lampaša svidjelo se to vama ili ne , o tome se odavno lome koplja na velikom diyaudiu i jednostavno treba biti realan, malo ko uspoređuje lampaše s tranzistorcem u A klasi
ža mi je šta ove godine nije bilo festivala da vas uvjerim u svoju teoriju ,ali bit će prilike
Valjda ce biti prilike to cuti. A najvise bih volio kad bi mogao za forumase pripremiti par kitova (plocice i tranzistori) kad budes zadovoljan s projektom. Malo sam mator da sam skupim volju i lovim teze dobavljive dijelove po cijelome svijetu. Ja bih volio to platiti koliko treba i sastaviti... tom_hifi napisao:
Po meni kruške i jabuke ... isto kao i oni što uspoređuju digitaliju sa analogijom (D/A konverteri i gramofoni npr).
Ako je tebi to bolje, super.
Edison napisao:
Evo, ja mogu usporediti lampase i tranzistorska pojacala u A-klasi. I usporedjivao sam ih. Imam Aleph 3 monoblokove (30W), Aleph J (30W), Aleph mini (21W), ACA (7W) i JLH, ali taj jos nije finaliziran kako bih htio. A imam i puno cjevnih pojacala SE i PP, ali hajmo samo na SE pojacala, ta su sigurno u A-klasi, mada su mi i neka PP pojacala takodjer u A-klasi. Od SE pojacala to su sa cijevima 300B, GM70, EL34, KT88, 6C33C... I tesko je reci sto svira bolje. Jako ovisi o zvucnicima i o vrsti glazbe koja se slusa. Vecina cjevasa ne moze izvesti sto moze npr. Aleph 3, ali ni on ne moze neke stvari gdje su cjevasi bolji. Malu prednost bih dao cijevima, ali to je samo moje prilicno subjektivno misljenje...
Edison napisao:
Inace, grunfe, svaka ti cast kako "razvijas" projekte.Valjda ce biti prilike to cuti. A najvise bih volio kad bi mogao za forumase pripremiti par kitova (plocice i tranzistori) kad budes zadovoljan s projektom. Malo sam mator da sam skupim volju i lovim teze dobavljive dijelove po cijelome svijetu. Ja bih volio to platiti koliko treba i sastaviti...
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju