tom_hifi napisao:Previše misliš
kad imam vise vremena nego novaca
tom_hifi napisao:Previše misliš
yoke napisao:IGLE...cca500kn (ako se ne varam) ali i na to bi uzeo xmos modul..pa dodjem na 850kn...
tubeman napisao:Denis, ovo iznad radije stavi u rubriku PRODAJE se.
Ne znam zašto tako grčeviti želiš DIYerima nešto prodati.
Možda bi bilo za očekivati da dečkima pomogneš riješiti probleme za koje si tako gorljivo govorio da ih nema, a počinju se pojavljivati.
Nemoj se ljutiti, ali stječe se neki sasvim krivi dojam.
Zmajz napisao:Jedno pitanje glede USB veze. USB treba konverter da bi signal pretvorio u S/PDIF ili I2S pa onda u DAC. Ima li tih malih računala koji daju van direkt jedan od ova dva protokola, ili treba posebna kartica (ima li ih uopće?) i može li se to uopće nenkako izvesti. Znam da i najbezvezniji CD/DVD drajv (barem starije generacije) ima digitalni (S/PDIF) izlaz, ali ostali audio signali ( sa neta ili HDDa)???
Mislim, ono, da se izbjegne ta USB-S/PDIF konverzija...
Npr. PCI kartica?

tubeman napisao:Inače, budući ionako svi sve znaju (pogotovo lijepiti slike s neta, posebno s eBaya![]()
), bojim se da se neću turati u daljnju diskusiju.
Koga bude zanimalo moje ozbiljno mišljenje, rado ću mu odgovoriti na PM ili kako drugačije.
Naravno, ne očekujem da će ono biti svima prihvatljivo.
Odmah bih se izjasnio da me ne zanima "najjeftinije i najbolje" (s naglaskom i na jedno i na drugo).
Dobrih i jako dobrih izvora zvuka imam praktički na desetke pa znam što trebam očekivati. Barem toliko ili više.
U računalni "HIGH-END", pa čak niti u prosječnu kvalitetu za 500 kuna ne vjerujem
Izvor zvuka doživljavam izuzetno ozbiljno i ne zanimaju me skalamerije i "dobro za tu cijenu".
To ne znači da sve skupa mora biti i skupo.
Vrati se na: Digitalni izvori zvuka
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost