O IC mjeračima je bilo toliko govora na forumu kada je bilo tko spomenuo tako nešto i svi su se manje više složili da je to sranje ako govorimo o onim jeftinim od kineza. Nemam univerzalac koji može mjeriti temperaturu a moj dobri Yu-fong još uvijek služi svojoj svrsi i ne mislim kupovati novi koji ima mogućnost mjerenja temperature tako da sam se odlučio na ovaj korak. nije da često mjerim temperaturu ali kada mi zatreba onda ne mogu do onog IC mjerača od prijatelja tako da tih 30$ nije tako skupo a dobro će doći i najbitnije je to da mjeri točno neovisno o podlozi.
Navlake lako za to, imam prakse u šivanju tako da lako sašijem neku navlaku.
kupio si skop i još dao 30 baksi za temp. sondu da bi saznao kolika ti je temperatura tijela? hit mjeseca! sorry ali si me jako nasmijao.....
jel se smije znati što češ mjeriti da ti treba tak dobra i precizna temp. sonda?
ja sam uz onaj unimer VC97 uzeo i sondu i bez problema mjerim što mi treba, za potrebe mjerenja temperature hladnjaka i samih tranzistora je i predobra...
Upravo ono ča si nabrojao. Za 30$ koliko sam potrošio sigurno ne bi našao neki malo bolji unimer(stari ne mjeri temperaturu) tako da ulaganje je isplativo.