Receiver :)

Re: Receiver :)

PostPostao/la pamook » Uto kol 06, 2013 8:45 am

harkonen napisao:Pa to će biti vintage Momentum?
op. aut. -> http://www.dagostinoinc.com/" target="_blank" target="_blank
:-)
Ima to smisla.

gotovo identicno, samo ovaj moj nece imat balansirane ulaze :shifty:

Edison napisao:
Pamooce, nadji inox poklopac s ruckom i termometrom u njoj. Inox ostavi za nesto drugo, a botun a kazaljkicom namontiraj na receiver. A mozes mjeriti i temperaturu u unutrasnjosti... da ti slucajno receiver ne "zakuha"... ;)

svi su razbijeni, popucali :( .... srecom, dodao bih :lol:

inace, ovo je bila jedna od ideja, ali su u procesu susenja istog klinci (igrajuci se po dvoristu) uspjeli srusit na pod i nanijeti poprilicna ostecenja barsunastom sloju mahagonij-piljevine, pa mislim da cu krenuti drugim smjerom ... ocito oni nesto znaju sto ja ne znam :think: :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la pamook » Sub kol 10, 2013 8:40 pm

... par komada od danas, i onda pauza - vrijeme je za glavu pod slanu vodu, juris na veliku baru :happy-wavemulticolor:

napravio nove umetke i tapecirao, ovaj put s kruznim izrezom.... napravio i urez na plexiju da volume pot moze uredno sjest na svoje predvidjeno mjesto.... narucio volume pot, cak ga i (pre)platio... i sad...

nadam se lovit pizdice (a-ha S@ki, jel smijes ti ovako nesto napisat :mrgreen: :lol: ), buljit u horizont i razmisljat kako zvuci pljesak jednom rukom (tzv. SE pljesak), doduse ne uz ceremoniju ispijanja caja, nego neceg drugog...

a mozda mi sine i sta cu s ove 4 rupe na kutiji, nikako se domislit tu na kontinentu :think: :doh:

sve u svemu, djeca su napuhala slaufe, ja sam svoje slaufe napuhao s godinama, i uz trenutnu modu dugih kupacih gatja, taman ko Nomura meduza, idem plasit ljude.

sitnooooooooooo :D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la Edison » Sub kol 10, 2013 8:58 pm

Bravo pamooce! :clap:

Gust ga je i samo pogledati... a valjda i svira... :D
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Sub kol 10, 2013 9:29 pm

thank you Mafter :greetings-wavingyellow:

svira(o) je dok nije krenula ugradnja u ovo kuciste, doduse, bilo je i bruma ali se nadam da ce to biti rijeseno u ovom slucaju pravilnim uzemljenjem i vodjenjem zicurina, onako na stolu je bilo OK dok nisam dodao 5879-ke i onda se pojavio znacajni brum :think:

a kako nisam vican sahu i planiranju par poteza unaprijed - jednostavno moram sve sloziti na svoje mjesto i onda konacno polemiti i elektricni dio... uvijek nesto zayebem, pa je zato i tempo napretka ovakav :lol:

naravno, uz sve divote potrage za dijelovima - npr. za volume pot-om... mora bit tu negdje, al ga nema. Onda ga nadjem u preampu :lol: ... pa ga pomislim prebacit ovamo jer u preamp ionako ide motorizirani, onda se ispostavi da je doticni 20k... i tako... naruci, cekaj, spremi, trazi :lol:

danas sam peraje trazio 45 minuta :doh: :lol: ... doduse, nije da ih koristim preko godine, ali... opet...

i tako... bit ce, svirat ce do kraja ljeta, kao pravo "ljetno" pojacalo :D
pamook

PostPostao/la s@ki » Sub kol 10, 2013 9:42 pm

ako i ne svira, onda se sigurno dimi...

:doh: grozan sam :lol:
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la pamook » Sub kol 10, 2013 9:46 pm

:lol: jok, samo realan :lol:

srecom, tu fazu smo prosli, dimilo se i zdimilo, sad je ovo vec release candidate :D
pamook

PostPostao/la pamook » Sub kol 31, 2013 9:20 pm

.. efo, nakon dva dana skupljanja cohones da ga upalim, jutros (ponovo) prosviralo, pa se privelo kraju :D

u stvari me najvise plasilo da ce opet brumit i da cu u to ime generalno popeezdit, ali nakon skupljene hrabrosti, i upijene mudrosti Konfucijevskog ucenika (thx Davorin ;) ) - upalih, i nije grunulo. nije ni zadimilo. onda spojih cede i zasvirase note oxygene i equinoxe u lijepom skladu :dance: ... pri pojacanju do max - nema bruma :greetings-clappingorange: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingorange: ... vidjet (cut) cemo sutra na "pravim" zvucnicima, za sada - ja prezadovoljan :D

pogasih, istekah, i krenuh u lemljenje PIO kondova i ufrkavanje zicurina od grijanja, te montaza pota i skrivanje signalnih zica...

sutra photosession nakon gustanja na Osjeckom pandanu Hrelica :banana-rock: ... sve u svemu - skoro savrseno :dance: :dance:

valja jos napraviti "masku" za straznju stranu...
Zadnja izmjena: pamook; Sub kol 31, 2013 9:25 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
pamook

PostPostao/la pamook » Sub kol 31, 2013 9:22 pm

... i par komata slikanih uz blic, losu rasvjetu i umorno oko... tako da...
pamook

PostPostao/la pamook » Sub kol 31, 2013 9:24 pm

... jos jednom shema pojacala i napajanja...

... osim straznje strane, i pot mi se ne svidja... izgleda da ce morat bit isto drveni, ili trebam naci neki "more vintage" da odgovara uz ovo, bakelitni ili nesto slicno :think:
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub kol 31, 2013 10:14 pm

Oj Pamooče,Pamooče. A kaj bi rekel na jedan DIY pot by Khadgar. Onaj moj jasen izrezan za dobrom krunskom pilom,malo pošmirglan, pobajcan i brzinski ispolitiran. Ako hoćeš ispilim ti par komada pa ti dalje farbaj,šmirglaj ili ča već hoćeš. Imam pile koje izrežu gumb od 35mm i ja mislim 45 pa koji ti paše.

pot v1 (1).jpg

pot v1 (2).jpg

pot v1 (3).jpg
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika