Pozdrav.
Trebam jedan savjet.
Vidim da dosta ljudi stavlja Burson OpAmpove u DACove.
Zanima me dali je netko to radio na gore navedenom DACu i koji su benefiti ako ih uopće ima?
Može i preporuka z neke druge .
boca napisao:Koliko sam ja vidio ES9018 je unutra a ima i
LM49860
LM2991S
grunf napisao:boca napisao:Koliko sam ja vidio ES9018 je unutra a ima i
LM49860
LM2991S
zbog ovog i treba service manual ili bar dobra slika samog PCB-a jer teško da nam internet može točno reći šta je unutra
ja bi u tvom slučaju okrenia pilu naopakao i krenia od samih napajanja pa onda doša do samih op ampova , a ako baš oćeš imaš ADA4625-2 u Mousera pa u akciju , po meni je to najbolji VCF op amp za DAC , Bursoni su čisto bacanje novaca
inače LM2991 je negativni LDO reg pa san zato i reka da bi ja krenia od napajanja
dadod napisao:grunf napisao:boca napisao:Koliko sam ja vidio ES9018 je unutra a ima i
LM49860
LM2991S
zbog ovog i treba service manual ili bar dobra slika samog PCB-a jer teško da nam internet može točno reći šta je unutra
ja bi u tvom slučaju okrenia pilu naopakao i krenia od samih napajanja pa onda doša do samih op ampova , a ako baš oćeš imaš ADA4625-2 u Mousera pa u akciju , po meni je to najbolji VCF op amp za DAC , Bursoni su čisto bacanje novaca
inače LM2991 je negativni LDO reg pa san zato i reka da bi ja krenia od napajanja
Sto mislis o ovim discretnim op ampima, jesu li bolji nego bursoni?
https://sparkoslabs.com/discrete-op-amps/" target="_blank" target="_blank
Vrati se na: Digitalni izvori zvuka
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost