audio kutak napisao:pamuče, a i ostali..... sve je ovo otišlo pomalo nakrivo, zahvaljujuć meni a i vama..... podjednako.... znate onu: za svađu (ljubav) je
potrebno dvoje!
ja samo tražim da mi netko kaže zašto ima taj i taj dac čip, zašto mu se sviđa, koji su glavni razlozi zašto
ga je izabrao.... do sada mi je jedino joe konkretno odgovorio a i napisao je u svojoj temi...
jel to teško napisati, sročiti u par riječi? pa neka tom kaže zašto preporuča "neki jeftini" dac kit i možda ga poslušam...
na, "vjeruj mi" ne okidam..... treba i podloga iza toga stajati... kao i kod kolača, beš kremu ako je tijesto loše
ja kada nešto nekome preporučujem onda mu to govorim na temelju vlastitog iskustva i stojim iza toga sa
razlozima spremnima za raznoliku diskusiju... ako ne znam što bih preporučio onda čovjeku dam broj od nekoga
tko zna više od mene, od nekoga tko je sa time radio.... a u mojih 20 godina servisiranja, održavanja računalne
opreme i vođenja servisa naradio sam se i naservisirao na svakakvim računalima i komponentama i ljudima...
sve ovo što pišem je bez ikakve ljutnje ili zlobe.... samo želim jasno i kratko zašto taj i taj....
jel može jasnije, jednostavnije?
kuda je nestala diskusija?
pamuče, nemoj me krivo shvatiti, ne želim svake godine raditi drugi dac.... radije ću jednoga raditi godinu, dvjie i
uživati u njemu.... razlog je jednostavan, nemam tih 50$ za bacanje, nažalost....