Gigawork DAC

Re: Gigawork DAC

PostPostao/la tom_hifi » Uto pro 03, 2013 9:16 am

Lijepo ti to izgleda. Svaka čast!! :) Što je sljedeće?
tom_hifi

PostPostao/la mishox » Uto pro 03, 2013 10:41 am

fala!
Sljedeće: dovršiti sitnice/repove ranijih projekata i razmišljam o jednom zanimljivom projektiću, morat ću ga detaljnije isplanirati i primiti se posla. O njemu uskoro.
Nakon toga, napraviti jednu pauzu od svega. Samo ne znam koliko će me dugo držati ;). A možda krenem i u lampaške vode, to se sad "nosi".
---------------------
http://www.misho.info
mishox

PostPostao/la yoke » Uto pro 03, 2013 2:23 pm

kako ti svira DAC ?
si zadovoljan, dali ga mozes usporedit s necim ?

ljepo izgleda i ova igra s displejom :mrgreen:
(mada ja ne volim da mi ista svijetli kad je ugaseno, cak ni kad je upaljeno :mrgreen:)
yoke

PostPostao/la mishox » Uto pro 03, 2013 2:52 pm

svira odlično! Definitivno bolje nego li CD player Pioneer PD-s505, koji inače ima prilično dobar zvuk. za razliku od cd playera, obaj dac ima daleko bolje donje srednje područje. I ima nešto više živosti u zvuku.
Uspoređivao sam ga sa domaćim uratkom "audioperformance", zvuči isto! Dakle, odlično.
Onda sam ga uspoređivao sa raznim malim USB DAC-ovima tipa DACmagic i nuForce. Ovaj je definitivno bolji.

U međuvremenu sam nabavio daleko bolje pojačalo i druge zvučnike, pa bi bilo dobro ponovno napraviti usporedbu. Jednom prilikom.
Osobno volim da na uređajima nešto svijetli. Jer želim uvijek znati da li je živ ili nije. Nekako me to još uveseljava. Poneki ljudi nikad ne odrastu ;).
---------------------
http://www.misho.info
mishox

Prethodni

Vrati se na: Digitalni izvori zvuka