ziki napisao:Ovo bi trebalo zvučati bolje od trojke. Baš me zanima.
I mene zanima. Cut cemo...
ziki napisao:Ovo bi trebalo zvučati bolje od trojke. Baš me zanima.
Edison napisao:dadod napisao:Gdje se mogu kupiti ovakovi lijepi hladnjaci, jos bolje ako su crni??
Vec par godina nabavljam hladnjake u Elektrokemu. Imaju web trgovinu i prodaju Fischerove hladnjake.
http://www.novelius.eu/wstest/index.php?route=product/category&path=36_40_66&sort=p.price&order=ASC&page=2
Ovdje sam koristio hladnjake SK510 150 AL. To je hladnjak s nazubljenim rebrima dimenzija 160x150mm. Ja sam dva takva spojio u hladnjak 150x320mm. U katalogu i standardno nema takvih hladnjaka duzine 150mm, ali buduci da ih Fischer reze iz dugackog profila, a gospodin Paulin iz Elektrokema je vrlo ljubazan, dogovorio je da se u tvornici izrezu hladnjaci na visinu 150mm. Ovog tipa nema crno eloksiranog, drugih tipova ima. Mozda bi se dalo dogovoriti i da se ovo eloksira u crnoj boji, ako bi bila nesto veca narudzba. Hladnjaci stignu pouzecem i zadovoljan sam s Elektrokemovom uslugom. Hladnjaci nisu preskupi, tesko ih je bilo gdje naci povoljnije. Moja preporuka za Elektrokem.
dadod napisao:Kupovao sam vec kod Elektrokema, ali samo male hladnjake, veliki mi se cine preskupi. Sjecas li se koja je bila cijena?
s@ki napisao:i onda se iskrcaš za hladnjake prek soma i po kuna, čekaš prek mjesec dana jer naravno na lageru nema ni pol toga što imaju na webu i dođu savršeno eloksirani sa flekama taman tamo gdje netreba. pas mater.
al ajd.. možda sam prezahtjevan
. Cekao sam oko 4 tjedna jer je bila specijalna narudzba, ali moguce da bih toliko cekao i inace. Meni to nije puno... pojacalo ovakvog kalibra ne radi se svaki dan pa dok stignu kondenzatori, FET-ovi, plocice, oni 2SJ74BL jfetovi... stignu i hladnjaci. Ovi nisu eloksirani, obican aluminij.
... nije nuzno jer i originalno izgleda dobro, ali ovako ce izgledati jos bolje, kad vec sebi radim... s@ki napisao:500kn nije puno, ja sam svoje(budu slike uskoro) platio daaaaaaaaaaaaaaleko više.
No i veći su dosta i eloksirani.
s@ki napisao:Al kako kažeš, nije da ga radiš svaki dan.
Zapravo se cifra za ovog mog popela na cca 1000 ojra.
yoke napisao:ovo sam htio postati pred par dana ali nikako da uhvatim vremena;
imam doma viska ruckica od namjestaja...alminijske...
samo ne znam dali ce ti pasati dimenzije
cca17cm duzine i 3.5cm ''visine/dubine''
pa ako ti pasu javi da ti ih posaljem
(imam ih desetak komada...mozda vise)
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost