Postao/la Zmajz » Sri stu 05, 2014 11:19 am
Jučer mi je stigla igračka, ista ko Edisonova, pa sad gledam za napajanje. pri ruci nemam (trenutno) swičer za laptop, ali zato imam trafo (toroidalac) 13V 50VA piše na njemu.
interesira me jel mi to dovoljno za normalnu svakodnevnu upotrebu (mislim na snagu, predpostavljam da pojačalce ne vuče stalno veliku struju-nija A klasa), pa da složim nešto. imam naravno i odgovarajući grec i elektrolit 10000uF/50V (više njih), itd.
Napravit ću ove izmjene koje je Edison ispričao na početku jer većinu, ako ne i sve, imam po kutijama, vrećicama itd. Za pot na ulaz bih stavio 2 pota od 50K (Pišler), tu su mi pod nosom, valjda će biti OK?
Sve ću skutijati u kutiju od maxteveja, onu šupljikavu, malo ju ušminkati da liči na nešto.
Pa, sad, dobro bi mi došli neko predpojačalce sa ton kontrolama, nešto jednostavno sa integrircima da stavim u istu u kutiju, ima toga hrpa po svugdje, ali da ne gubim vrijeme i da se ne zapetljavam, imate li kakvu preporuku? nešto provjereno, da radi odma, može i Elektor (sorry Alexa)? Za njega bih dodao napajanje jer imam tih malih trafića raznih...
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!