Stalno gledam oko sebe i razmisljam kako bi se sto moglo "lukavo" iskoristiti...

A trebalo mi je dobro napajanje za phono pretpojacalo, MM i MC. Baterijsko napajanje je dobro jer nema nikakvih problema sa smetnjama iz elektricne mreze. Bateriju imam, ali nemam adapter da bih ju iskoristio kako sam zamislio.
PS-001.jpg
PS-002.jpg
Ta baterija ima dovoljno visok napon, 20V i kapacitet 2Ah (a ima ih i od 4, 6 i 8Ah). Puni se ispod sat vremena. Lako se montira... Trazio sam od prijatelja ima li tko kakav Parkside alat razbijen i neispravan, da "skinem" prikljucak za bateriju. Ali nitko nije imao. Onda sam se sjetio ebaya i aliexpressa. I tamo je bilo. Nabavio, i dalje je sve islo kako treba...
PS-003.jpg
PS-004.jpg
Parkside nikad nece izraditi i prodavati takav adapter jer bi "strucnjaci" brzo unistili baterije i donosili ih takve u Lidl na zamjenu. Njima se to ne isplati. Kinezima se isplati...

PS-005.jpg
I kako radi? Odlicno, bez ikakvog shuma, tiho... i posto phono ne trosi puno, baterija traje vise od 50 sati...

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.