Zbog drugih obaveza i bolesti (koja me još uvijek u dobroj mjeri "drma"!) nisam moga ranije započeti ništa ranije planirano, a započeti veliki kompleksni projekti pojačala su daleko od završetka (i traže još dosta eksperimentiranja!), odlučio sam se jednostavne SE-ClassA1 mono-blokove sa triodom u izlazu i jednom (najviše dvije!) elektronke u pobudi.
Odluku o izlaznoj elektronki ću donijeti "u zadnji tren", jer izlazni trafo(-i), mrežni trafo(-1) i prigušnica(-e) mogu poslužiti univerzalno za veći broj elektronki (ili eventualno paralelne spojeve 2 izlazne elektronke).
Izlazni trafo sam namotao prije nekoliko godina (dok mi je još radio brojač na stroju za motanje transformatora!
Mrežni trafo je toroid firme "Drake" sa skundarnim namotajima od 350V/0,4A i 3 namotaja za 6,3V/2,1A, a prigušnica je od L~5H (pri DC struji od ~0,3A) koju sam sam namotao.
Započeo sam sa šasijama dimenzija 20x40cm i visinom od 9cm i izradom gornjih ploča od perforiranog željeznog lima.
Sutra ću nastaviti sa planiranjem rupa i bušenjem gornje ploče te sa montažom elemenata.