Evo da predstavim pojačalo sa rednim brojem 002(a možda i ne) za slušalice koje je dizajnirao naš

. Poznanik me pitao prije jedno mjesec i po da bi htio neko pojačalo za slušalice koje je kvalitetno i da je "egzotično". Čovjek voli lampice i kako svijetle pa rekoh nije problem i bacim se na traženje projekata po forumu. Našao sam 3- Joe Daltonov,Harkonenov i Edisonov uradak. Raspitivao se ja preko PMova i tako i odlučio da bi mogao napraviti Joe Daltonov jer je neobičan dizajn i ima mnoštvo lampica. I onda uleti kajla...Poznanik mi sada ima senheiser HD650 ali bi možda u nekoj budućnosti uzeo neke bolje slušalice(zaboravio sam ime firme) ali koje imaju samo 92dB osjetljivost, pa sada možda bi Joe Daltonov dizaj bio dobar ali otišo ja na ziher i uzeo Harkonenov jer ipak to ima 0,7W izlaza zlu ne trebalo. Polagano sam počeo sakupljati dijelove,nešto od Nika,trafići od Kolareka, nešto sam imao ja na lageru i tako. Odužilo se to malo više zbog trafića

i valjda ću napokon ovaj vikend se prihvatiti lemilice.
Evo i malo slikica izrade, imam još slika kako sam lijepio drvo ali su na mobitelu pa trebam posuditi neki čitač kartica da to prebacim.
Na zapovijed admine evo šeme
Harkonen autotrafo amp.JPG
1.jpg
2.jpg
Nik mi rekao da elkosi nisu visoki, "samo" 35mm najveći, ono ča je zaboravio reći jest da su AKSIJALNI...
3.jpg
6.jpg
9.jpg
10.jpg
12.jpg
"Pečenje" obojanih podnožja
14.jpg
Podnožja su neka stara koja sam izglancao i prefarbao bojom za auspuhe radi stabilnosti na temperaturi.
15.jpg
Uglavnom šelak-aga ponovo napada i ne misli prestati dok god ti kukci ne prestani kenj*** tu smolu i ne bude je više na tržištu. Gumb za pot za sada ide onaj standardni koje Nik ima a kasnije će ići jedan lijepi od drveta kojeg ne znam da li ću politirati s obzirom na znoj/mast prstiju ali ću ga sigurno bajcati, bajcati,grundirati par ruka šelaka i onda neki tvrdi lak. Prekidač sam našao na banzaiu jedan lijepi kip koji se koristi u gitarskim pojačalima ,za ovo hvala prijatelju kod kojega sam otišao da mi izbuši rupe za cijevi i vidio taj prekidač pa je odmah naručen
edit: meni se čini da dugujem

barem gajbu pive radi ovog projekta.

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.