U THTu ne vidim mogućnosti da strpam taj buffer na 5x5cm a da to na nešto liči jer ipak mislim staviti neki wime za vezne kondenzatore a oni nisu mali. Za sada je u THTu sam buffer 12x5cm, sa napajanjem nekih 12x8,5cm. Nisam ovih dana radio na dizajnu jer sam odabirao koje napajanje da stavim. Odlučio sam se da ne idem na LM317/337 već nešto kvalitetnijega jer svi svugdje guraju te tronoge regulatore a ništa se novoga ne dešava a kako želim da neki vrag naučim u elektronici rekoh idemo malo drugim putem.
Kod SMDa sam uspio da dobijem pločicu veličine oko 8x4cm bez napajanja a sa njime 8x7,5cm, i to nije još optimizirano moglo bi to manje.
Jel taj kinez misli da napravi 10 pcba za 14$ ili toliko po komadu? Meni svejedno ja sebi sam radim PCBe tako da kineze bez razmišljanja odbijam a drugi ko voli nek izvoli.
Sljedećih tjedan dana me baš neće biti na forumu ili općenito za kompom tako da će dizajn malo čekati.
edit:
Eh sorry sada sam vidio dual mono pločice. To bi možda i moglo stati na to ali svejedno ne mijenjam mišljenje o kinezima.