@Edison
U svojem pitanju si odmah odgovorio.
Naime riječ "rukotvorina" nikakose ne može povezati sa "svemirskim brodovima", osim ako znamo da je doista napravljena vlastitim rukama.
Teško je na forumu izraziti bilo što drugo osim pljeskanja jer će se inače uvijek netko osjetiti prozvanim, a to mi nikako nije namjera

DIY je kratica za nešto što se podrazumijeva kao vlastiti uradak.
Mogu tu "zažmiriti" na kutiju, jer nemaju svi podrum, balkon minimum alata i sl.
Jasno da nemaju svi niti smisla i vještina za napraviti "oklop svemirskog broda" s pripadajućim i funkcionalnim "energetskim shieldovima" i sl.

I to je posve OK, jer je u redu željeti da uradak u koji se osim puno volje uložilo i nešto novaca lijepo i izgleda.
A i prodati je teško ako je u kutiji za cipele

Budući da znam kako radiš svoje kutije (a i sve ostalo), mogu te (među ostalima) ubrojiti u potpunosti u navedena tri slova.
Ako sada napišem štogod o slaganju modula s eBaya, uvrijediti će se jedni, ako spomenem CNCanje svakog detalja, uvrijediti će se drugi, ako spomenem masturbiranja oko radnih točki, uvrijediti će se treći, ako spomenem nešto četvrto, uvrijediti će se četvrti.
Zato neću spomenuti ništa, osim još jednom ponoviti da mi je baš drago što je Elvis ovo tako brzo i bez velikih pretenzija i kompleksa napravio.
Pogotovo što znamo da su mu dosezi daleko izvan tog kruga.

To budi nadu da je "pravi" DIY još uvijek vrlo živ i zdrav.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......