E81L kao driverica

Re: E81L kao driverica

PostPostao/la tom_hifi » Ned pro 29, 2013 1:54 am

Haki, što smo? Prihvaćaš izazov s GK71? :whistle: Ako ne, onda ću ja par godina nakon što dovršim GM70 :ugeek:
tom_hifi

PostPostao/la harkonen » Ned pro 29, 2013 8:28 am

He, pa ne treba se baš sve na svijetu probati...... Priznajem, GK71 lampe su lijepe
i ja ih držim u dnevnom boravku, da nije LCD-a, stajale bi bogme na tabletiću na TV-u kako si i priliči.
Ovako su u akvariju. Bez riba. Sad ga zovemo Tubekvarij.
No, s tom lampom je dosta krenulo s Kaligulom, ako se sjećate, pa sve stalo, kako je već s ŠI dečkima stalo.
A s druge strane, nemaš bojazni da ćeš ih tako skoro trebati, Tomek. I sam si rekao u zadnjoj rečenici :
...nakon što dovršim GM70.
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la tom_hifi » Ned pro 29, 2013 9:37 am

Šteta što je stalo s Kaligulom i njegovim GK71. A to što sam napisao, da, to je namjerno tako napisano. Do tog dana kad ću zasigurno reći finito, ima još dosta radnih dana :ugeek:
tom_hifi

PostPostao/la midruzin » Ned pro 29, 2013 10:54 am

Hvala na informacijama i savjetima za te lampe. Ove Siemensove izgledaju dosta kvalitetno urađene i svakako ću ih isprobati kao drivericu u SE sa 6P7S ili u mom novom malom SE sa 6P1P, ako 6F12P ne zadovolji u SRPP spoju. Naime, pri kraju sam s tim drugim ampom koji mi je zadao više problema nego svi ostali skupa, poradi loših izlaznih trafića iz starih radia, starih rabljenih elektrolita, oštećenih lampi, lošeg lema, svoje senilnosti i nespretnosti, itd. O tom ću napisati kad ga završim, najviše zbog interesantne 6F12P, koja mi nije zadavala probleme ovo kratko vrijeme dok je bila isprobavana, a stvarno izvanredno zvuči, vrlo dinamično i sočno s puno tranzijenata. Vidjet ću da li će pokazati koju od svojih mušica, na koje me je Davorin upozorio, ako hoće, umjesto nje ide E81L.
midruzin

Prethodni

Vrati se na: Cijevna tehnika