Seme nema, ne da mi se crtat izgubit sat vremena zivota kojeg nemam, na papir pa uploadiravat na net, formatirat, sve je ograniceno u sekundama, ali ako nekoga zanima, slobodno neka pita pa cu kad nadjem vremena.
Mjerenja SRPP 6BQ7 u SRPP -> vezni kondic -> EL156 -> Iskra CM102 3k5 single ended:
505.jpg
dobio sam jako siroki propusni opseg, 20kHz je unutar 0.4dB a to mi je bitno samo da ima lepih visokih, basa koliko vidin niti nece falit, sviraju trafi od 10 Hz
506.jpg
distorzn measurement, negdje na pol snage , pogled na njega odusevi sloveka, tu nema nicega, nema visih harmonika, osim malo 2H, ostalo je cisto kao suza! od feedbackova primijenjen je samo katodni, nema globalnog ..
nakon par sati slusanja amp ima jako lijep, lagano topli zvuk , nis ne naglasava, pravi zimski ampic za uzivanje! probao na MAOP, OTLI su bolji, ali ni ovo nije za baciti! postavio sam si pitanje da li mogu ici korak dalje sa kvalitetom, rezolucijom, detaljima? mozda i mogu,ako se zamijeni vezni kondic taj jedan jedini koji je i prebaci coupling od kapacitivnog na magnetski ..preradi prvi stupanj 6BQ7 sa SRPPa na interstage... izvukao sam i obrisao prasinu sa Hashimoto Interstage trafica i stavio na testni stol. sutra je plan cijeli dan jest i lemit! nakon 50tak obroka valjda ce biti i novih rezultata

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.