Molim Pomoc

Re: Molim Pomoc

PostPostao/la pamook » Sub vel 24, 2018 6:33 pm

...kod mene je bila ista situacija (sa DAH-2) ali ni 16A automatik nije svaki put ostao stajati :lol: , kad ga pogodis u dobar moment (a to je bilo u barem 25% slucajeva).... pa sam izbacio "originalni" soft start i ubacio termistor... od onda, niti jednom vise nije bilo problema... doduse, kod mene je soft start od pocetka (starta, tako reci :mrgreen: ) pravio se grbav, nesto nije bilo uredu sa samim relejem... ali moje tadasnje znanje nije bilo bas na nivou pa... "izvadio da popravim" je bilo permanentno rjesenje, a dobro rjesenje je bio u konacnici termistor...
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la joe dalton » Sub vel 24, 2018 7:43 pm

sonny napisao:Par rijeci i od mene ovdje...
Kako je kod mene Schultzov DAH2, moram reci da sam imao uredno izbacivanje automatskog B10 osiguraca gotovo svaki put kada bi ukljucivao pojacalo... U njegovom DAHu je soft start... Kod mene je napon mreze gotovo uvijek oko 235-240V... Problem sam rijesio tako da sam zamijenio osigurac i stavio B16 :mrgreen:
Nikad nije bilo problema sa soft startom a sve sam provjerio kada je pojacalo doslo do mene jer sam ugradjivao teflonske podloske na podnozja babuski...

Ako ti je zica barem 2,5 kvadrata nemas frke. Ako je manja onda ti je bolje staviti prekidac C10.
joe dalton

PostPostao/la davorin » Sub vel 24, 2018 10:11 pm

Tu je pričuvni komplet koji mora imati svaki pravi samograditelj! :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

PostPostao/la sonny » Ned vel 25, 2018 12:45 am

joe dalton napisao:Ako ti je zica barem 2,5 kvadrata nemas frke. Ako je manja onda ti je bolje staviti prekidac C10.

Svakako, ali ovaj B je bio pri ruci. Ja sam prvi protiv toga da se tako radi “upgrejd” ali na toj uticnici/osiguracu je samo audio sustav i tv...
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la vilim » Ned vel 25, 2018 8:22 am

Ja se ne bih mnogo natezao s forumašima i "molio pomoć " već bih odmah zvao 192 !!..
vilim

Prethodni

Vrati se na: Cijevna tehnika