hm, neobično. Hm.
Da nisu fejk?
hm, neobično. Hm.
Da nisu fejk?davorin napisao:Na slici se ne vidi dobro boja baze, pa molim te daj još poneku sliku gdje se vidi točna nijansa baze EL34.
Ja sam "dodao" oznaku za montazu u vidu crvene linije. Cijevi rade, ali slabo, sumne su... ocito su te odradile svoje.fixxxer napisao:Kad je reč o Siemensu...
Upravo držim u ruci njihovu 807 to jest QE06/50 koja je u dlaku,
do najsitnijeg detalja identična sa ruskom Г-807 (Ульяновск), koju držim u drugoj ruci
Edison napisao:Moram prijaviti ovo pojacalo...![]()
Od povratka s Trode festivala stalno svira u mom drugom sistemu (kuhinjski). I mogu reci s da se bas lijepo razsviralo. Hoces radio, hoces CD, svira odlicno, i gust ga je slusat. Donio neki dan jedan lokalni audiofil svoje skupo talijansko pojacalo na pregled. Prijasnji gazda je nesto cackao oko osiguraca pa...No, kad smo to sredili, malo smo poslusali talijanca, a nakon toga i ovog mog. Mogu reci da je moj s talijancem obrisao pathos...
![]()
Pojacalo svira ugodno, uvlaci u glazbu, daje hrpu finijih detalja i ima odlicnu prostornu sliku. Ovo se da slusati...
joe dalton napisao:Na koliko ti je pot za povratnu vezu odnosno s koliko Povratne veze ti najbolje svira?
Edison napisao:joe dalton napisao:Na koliko ti je pot za povratnu vezu odnosno s koliko Povratne veze ti najbolje svira?
Pot je najcesce na pola, oko 12 sati, pomaknem tu i tamo malo iznad/ispod. Ne znam koliko je to dB povratne veze jer je pot logaritamski, a nisam mjerio. Onako ugrubo, mislim da je 6 do 8dB.
joe dalton napisao:Cini mi se relativno dosta. Mislim da time dosta kompenziras utjecaj izlaznih trafoa, odnosno neka njihova ogranicenja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost