Ne bih kritizirao rad jer si je Khadgar dao puno truda.
Jedina zamjerka za kutiju je smještaj drvenarije UNUTAR pleksija.
Da se to postavilo izvana, bolje bi izgledalo jer ne bi do izražaja toliko dolazile rupe od vijaka u pleksiju, pogotovo ovako kada su u DIY izvedbi.
Prava "kritika" ide na "audiofilstvo" koje od svega napravi bedaka.
Vjerujem da Khadgar nije sam predlagao toroidni trafo u tu cijelu skalameriju i raspored jer mi se to osobno nimalo ne sviđa.
Toroidni trafo je ovdje samo zbog audiofilske sujete kako bi sve izgledalo "važnije" i "High-end audiofilskije".
Ako naručitelj ima para, neka mu taj potenciometar.
Mislim da Gašo trlja ruke zbog uvaljivanja, što mu nimalo ne zamjeram, i tu je jedina prava korist (uvijek profitiraju trgovci)

Toliku lovu to ne vrijedi, taman da vrši "linearizaciju i audiofilizaciju i totalnu hebozovnost" zvuka koji krozanj prolazi, a to sigurno ne radi.
Praktički so postignuće će biti kratkotrajno zadovoljenje sujete naručitelja.
Da se vodilo računa, taj trafo (ma kakav on bio - a tu je bar 10 brojeva prevelik) ne bi stavljao tako blizu potenciometra i ničime oklopljenih neufrkanih žica od deset (ili više) centimetara.
Ili možda i sklop ispravljača za tjeranje motora pridonosi zvuku ?????
Koliko vidim rasprave na "audiofilskom" forumu, zasigurno jest.
Time se praktički SVE što se možda i htjelo postići u inženjerskom smislu izgubilo (bez ljutnje).
Te "antene" će pokupiti i "smrad" iz transformatora, a o svim ostalim smetnjama da i ne govorim.
Ali to je cijena "hig enda" i naručitelj si je sam kriv zbog toga

Da je napravljeno po pravilima struke, tada sene bi vidio natpis TKD, ogromni trafo i ostale stvari koje se trebaju vidjeti a to je audiofilski nedopustivo

....
Inače, Khadgaru čestitke za trud.
Mlad je on još.
naučiti će

Ništa ne bacam. Sve mi treba.......