ScanSpeak Discovery 861

Re: ScanSpeak Discovery 861

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon ožu 21, 2022 5:13 pm

Da ja ponovo napišem ono što je Pamook govorio sve ove godine a ja nastavljam. Ja sam POKAZNI modulator, PO-KAZNI. Ovlasti su na nivou -10,ako ne i niže. Jedini koji može išta raditi po forumu je onaj gospon Plastični, koji se izgubio u tonama i tonama plastike i ne može naći put do foruma. :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Pao Pepeo » Pon ožu 21, 2022 5:16 pm

imas ovlasti kao prosjecan portir kazes :lol:
kad ce novi izbori !?!?!?
Pao Pepeo

PostPostao/la pamook » Pon ožu 21, 2022 9:41 pm

Khadgar2007 napisao:Da ja ponovo napišem ono što je Pamook govorio sve ove godine a ja nastavljam. Ja sam POKAZNI modulator, PO-KAZNI. Ovlasti su na nivou -10,ako ne i niže. Jedini koji može išta raditi po forumu je onaj gospon Plastični, koji se izgubio u tonama i tonama plastike i ne može naći put do foruma. :lol:

....probaj se cut s njim neka promijeni password u nešto što ti hoćeš i logiraj se ti s njegovim nickom i novim passwordom... izgleda da druge nema, jer pokušali su to riješiti još dok je Dean bio crveni a ne praškasti, pa onda kad je mene zbog neznanih junačkih razloga imenovao invalidnim sidekickom, a sada se samo patiš bez veze.... može si S@ki otvoriti novi account a ovaj "djelotvorni" neka bude skriven ali da se možeš logirati... ili jednostavno neka ti da login i pass pa djeluj administrativno preko tog accounta, a postaj normalne stvari pod svojim.... ili jednostavno, ostaviš kako jest....ili, ako se može, promijeni ime svog ex accounta u neki opaki i da ti password..... ili jednostavno, obrišemo ovaj forum i otvorimo novi... tj. vi otvorite, ili ti. Ne ja :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la drazenK » Pon svi 30, 2022 1:40 pm

stigao sam prošli tjedan poslušati kod siniše ove zvulje što je složio.
radi to jako lijepo :clap: moglo bi se živjeti sa njima.
drazenK

PostPostao/la sinisap » Pon svi 30, 2022 7:35 pm

:dance: :violin:
sinisap

Prethodni

Vrati se na: Zvučnici