SB Ceramic by Saša

Re: SB Ceramic by Saša

PostPostao/la yoke » Ned stu 21, 2021 8:26 am

I, kako svira nakon 3 pive :mrgreen: ?
A kako dan poslije :mrgreen: ?
yoke

PostPostao/la SasaKC83 » Ned stu 21, 2021 8:09 pm

joe dalton napisao:Ova zavojnica koju si zaljepio na kondenzator bocno zatvara polje kroz kond. Nije bas najpametniji smjestaj.

Jel to veliki problem? Gledao sam da mi se sve tri zavojnice međusobno "ne vide" pa je tak ispalo...
SasaKC83

PostPostao/la SasaKC83 » Ned stu 21, 2021 8:19 pm

yoke napisao:I, kako svira nakon 3 pive :mrgreen: ?
A kako dan poslije :mrgreen: ?

Dan poslije boli glava , što je meni ovo trebalo... :lol:

Ok je, čisto, čvrsto i rezolutno. Odmah je bilo stereo slike i bajza, nije se trebao "pojavljivati" s dva tjedna usviravanja...vidjet ćemo još kak će biti. Ne trpa sobu bajzom kao Satori, prilično je definiran i lijepo se čuje kick bas pedale. Dobro su napete žice na kontrabajzu, onako tight i drveno... :D S obzirom na duboki tuning očekivao sam više muljavog bajza, a manje definicije... ali nije..može midbass potegnuti dok treba.

Ne mogu reći da čujem drivere posebno, ili da je ovo jeftin tweeter...čujem i Denona kroz njega, malo kameno i nervozno, to čujem sa svakim zvučnikom koji spojim na njega. Dobar znak...

Zasad nije bilo nikakve keramičke agresije ili nešto takvo, ne mijenja se karakter do prilično glasno...isto dobar znak...

Ćemo vidjet kroz neko vrijeme... :dance:
SasaKC83

PostPostao/la SasaKC83 » Ned stu 21, 2021 8:22 pm

sunčane sličke u dobrom društvu... :violin: :whistle:

ceramicsuncanje1.jpg

ceramicsuncanje2.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
SasaKC83

PostPostao/la SasaKC83 » Ned stu 21, 2021 8:25 pm

dual differential aksijalni through hole dozator basovitosti :mrgreen:

bajzdozator.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
SasaKC83

PostPostao/la joe dalton » Ned stu 21, 2021 9:19 pm

SasaKC83 napisao:
joe dalton napisao:Ova zavojnica koju si zaljepio na kondenzator bocno zatvara polje kroz kond. Nije bas najpametniji smjestaj.

Jel to veliki problem? Gledao sam da mi se sve tri zavojnice međusobno "ne vide" pa je tak ispalo...

Zavojnice su ti na 2 plocice, mozes ih razmaknuti ili rasporediti kako zelis. Ovako kako je zaljepljena na kond sigurno nije dobro. Koliko je problem nisam mjerio, ali kad malo razmislis kako je motan taj kondenzator i folija unutar njega definitivno nije zdravo. Imas dvije spregnute zavojnice.
joe dalton

PostPostao/la Bepone » Ned stu 21, 2021 11:20 pm

mislin da su kondovi male induktivnosti pa je efekt mali ili zanemariv?
Bepone

PostPostao/la Bepone » Ned stu 21, 2021 11:22 pm

SasaKC83 napisao:[

Ne mogu reći da čujem drivere posebno, ili da je ovo jeftin tweeter...čujem i Denona kroz njega, malo kameno i nervozno, to čujem sa svakim zvučnikom koji spojim na njega. Dobar znak...

Ćemo vidjet kroz neko vrijeme... :dance:

jos kad dodju lampadine na sve to! jaoo :P
Bepone

PostPostao/la joe dalton » Pon stu 22, 2021 12:22 am

Bepone napisao:mislin da su kondovi male induktivnosti pa je efekt mali ili zanemariv?

Svejedno. Zasto stavljati zavojnicu u polje druge zavojnice? Ako se moze jednostavno izbjeci. Bacis novce na skupe komponente i onda sve sj…. rasporedom.
joe dalton

PostPostao/la Bepone » Pon stu 22, 2021 12:42 am

ni svejedno, dramatiziras previse cini mi se. mislin da ni toliko kriticno a nas sasa je strojarske struke, vo mu je hobi i mozda nezna neke detalje kao ca znas ti. lepo objasni coveku kako si zamislio pa ce se videt za drugi put /mozda :P
Bepone

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Zvučnici