Nakom par minuta igranja sa EQ (iskoristio sam pet dostupnih 10 točki po kanalu), izmjerio sa ovo;
Prije merenja slušao sam muziku i bio sam oduševljen sa kako malo truda i na brzinu sam postigao zvuk koji je kvalitetom nadilazio bilo koju iteraciju do sada. Nakon što je popustio početni ushit počeo sam primjećivati i nedostatke, iako je u jednu ruku zvučalo puno usklađenije sve skupa, falila je neka prezentnost koju je prije dsp-a imalo. Kada sam vidio graf mjerenja sam shvatio zašto
Nakon vrlo malo dodatnog petljanja po eq završio sam nedjelju sa ovim;
E sad, ovo je već blizu. Nisam sasvim zadovoljan sa vokalima (rupa na 2cca2300 Hz i peak na cca 3500Hz) a malo ću se poigrati i sa bass hornom...
Fora je što sam do sada sve korekcije napravio u minus, dakle nigdje nisam morao pojačavati, a čak sam tako izveo i izjednačavanje u glasnoći između bass i srednje/visoki horne.
Ovaj mini dsp sasvim fino radi i kao predpojačalo, mane su mu malo ulaza, i nepostojanje komandi na njemu već se sa svim funkcijama (mute, glasnoća +/- izbor ulaza) može upravljati jedino preko daljinskog upravljača, što me iritira jer preferiram fizičke komande na samom uređaju. Također, mislim da bi zlazi trebali biti u stanju malo više pobuditi izlazna pojačala.
Na drugim forumima na netu sam našao primjedbe da analogni ulaz ne zvuči baš nešto i da ima hiss u visokotoncima. Ja to nisam primjetio, analogni ulaz radi sasvim ok, a ni kada se uho zabije u srednjetonsku hornu ne čuje se ništa, iako je Carver na koji je spojena pojačan do kraja.
Uglavnom, jako zadovoljan.