Postao/la yoke » Pon lis 20, 2014 11:36 am
Da, to sam i ja pitao...
tip rece, da ona ''funkcionira'' kao osigurac, te da sam vjerojatno prepteretio dodatne konektore ?
na dodatnim konektorima nemam nista spojeno...tako da...
sto je najgore DSP nije riknuo prilikom rada, vec je normalno radio, fino ga ugasio preko stand by, i sutradan nisam uspio upaliti...
tako da jedino sto mi pada na pamet, je da je prilikom gasenja povukao malo jacu struju (zasto nemam pojma) ili da je prilikom paljenja napravio isto...
s tim da nista nisam petljao oko njega zadnjih dva mjeseca, nisam nista dodavao ili oduzimao...jedino sto sam softverski mijenjao postavke unutar skretnice ali to nebi smijelo imati nikave posljedice...(obicno ako pretjeram, tu dodje do digitalnog klipanja, sto se neugodno cuje na zvucnicima, ali ne opterecuje dodatno procesor (bar nisam primjerio da ga opterecuje...)
cekam da mi se tip javi...pa cu vjerojatno za pocetak kratko spojiti induktivitet, da vidim sta ce se desiti...ako sve bude radilo, onda cu cekati da mi poslaje novi induktivitet...
ako ni s kratko spojenim induktivitetom to ne bude radilo, onda saljem tipu tisknu na popravak...jer nema sanse da ja ista otkrijem...
nije bas da ima hrpa dijelova...