Stvarno jako tuzne i nevjerovatne vjesti danas ,posljednji pozdrav Drazenu i iskrena sucut obitelji i prijateljima. Napustio nas je velik majstor jos vecega srca i iznimno mi je drago sto sam imao cast upoznati njega i njigov rad.
A bio je tako pun planova.... Još prije par dana sam mu slao nekakva podnožja... Bilo je hitno.... Sada više ništa nije.... Strašno. Teško je više pronaći riječi
Puki je bio jedan od samo par ljudi u mom zivotu koji su mi kako se u mom kraju kaze "sjeli na prvu" nakon samo par izmjenjenih recenica. No s obzirom da ste ga i vi ostali imali cast upoznati znate o cemu govorim. Vakuum koji je nastao njegovim odlaskom biti ce jako tesko popuniti. Prijatelju, necu Ti reci zbogom nego dovidjenja, do neke druge prilike na nekom drugom, boljem mjestu. A Ti do tada za nas koji smo ostali tu drzi lampe na grijanju.
Jednom smo se upoznali u Dugopolju, cak smo uspjeli i sjesti skupa i popricati... zaista mi je djelovao kao covjek pun energije i elana... i sto ti je zivot... uf...