Siemens tube CCa E88CC

Siemens tube CCa E88CC

PostPostao/la oluja » Pet svi 23, 2025 2:20 pm

Prodajem polovne tube Siemens CCa ( izvađene iz radio uređaja) 39 komada golden pin i 1 tube E88CC .
Info na gsm 098727936 ( mogu poslati na viber ili whatsapp kvalitetnije fotografije.
Cijena po dogovoru .
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
oluja

Re: Siemens tube CCa E88CC

PostPostao/la Bepone » Pet svi 23, 2025 5:00 pm

Su jeftine ili skupe, da se niti ne dopisivan bezveze?
Bepone

PostPostao/la oluja » Pet svi 23, 2025 5:55 pm

Bepone napisao:Su jeftine ili skupe, da se niti ne dopisivan bezveze?

pošalješ ponudu koliko misliš da to vrijedi, ako se dogovorimo dođeš s testerom i sve provjeriš jel valjaju il ne valjaju
oluja

PostPostao/la drazenK » Pet svi 23, 2025 5:59 pm

Da, bilo bi fer da se ovdje napiše i cijena kada se već oglašava, i prodaje li se sve isključivo u kompletu ili i po komadu, jesu li testirane-mjerene ili se prodaje mačak u vreći…
Sada bi se svi trebali trzati jer su to gold pin e88cc….
Umjesto da si napisao što treba kao i svi koji nešto prodaju.
drazenK

PostPostao/la Bepone » Pet svi 23, 2025 6:06 pm

oluja napisao:
Bepone napisao:Su jeftine ili skupe, da se niti ne dopisivan bezveze?

pošalješ ponudu koliko misliš da to vrijedi, ako se dogovorimo dođeš s testerom i sve provjeriš jel valjaju il ne valjaju

Ma prevele komplikacije, ne idem nikamo svaka sekunda slobodnog vremena mi vrijedi milijarde 8-)
Bepone

PostPostao/la oluja » Pet svi 23, 2025 6:24 pm

drazenK napisao:Da, bilo bi fer da se ovdje napiše i cijena kada se već oglašava, i prodaje li se sve isključivo u kompletu ili i po komadu, jesu li testirane-mjerene ili se prodaje mačak u vreći…

kolega u pravu si, ali tester koji ja imam ne može testirati te lampe ( imam I-177B koji može mjeriti samo USA lampe) ..
Sutra mi dolazi kolega koji ima tester za ove lampe i budem znao dali valjaju ili ne valjaju ali da "ubrazam" prodaju i ne zamaram forum budem obrisao post a nakon testiranja svaku lampu koju budem prodavao bude priložena i fotografija s testiranja da onaj tko je zainteresiran vidi detalje šta kupuje .
oluja

PostPostao/la davorin » Pet svi 23, 2025 9:07 pm

oluja napisao:
drazenK napisao:Da, bilo bi fer da se ovdje napiše i cijena kada se već oglašava, i prodaje li se sve isključivo u kompletu ili i po komadu, jesu li testirane-mjerene ili se prodaje mačak u vreći…

kolega u pravu si, ali tester koji ja imam ne može testirati te lampe ( imam I-177B koji može mjeriti samo USA lampe) ..
Sutra mi dolazi kolega koji ima tester za ove lampe i budem znao dali valjaju ili ne valjaju ali da "ubrazam" prodaju i ne zamaram forum budem obrisao post a nakon testiranja svaku lampu koju budem prodavao bude priložena i fotografija s testiranja da onaj tko je zainteresiran vidi detalje šta kupuje .

Cca, odnosno E88CC (i E188CC) ima jednake mjerne parametre kao ECC88 pri testiranju, odnosno kao američka 6DJ8 pa ih slobodno možeš izmjeriti na testeru sa postavkama za nju.
davorin

Vrati se na: Prodajem