Prodajem polovne tube Siemens CCa ( izvađene iz radio uređaja) 39 komada golden pin i 1 tube E88CC .
Info na gsm 098727936 ( mogu poslati na viber ili whatsapp kvalitetnije fotografije.
Cijena po dogovoru .
Bepone napisao:Su jeftine ili skupe, da se niti ne dopisivan bezveze?
oluja napisao:Bepone napisao:Su jeftine ili skupe, da se niti ne dopisivan bezveze?
pošalješ ponudu koliko misliš da to vrijedi, ako se dogovorimo dođeš s testerom i sve provjeriš jel valjaju il ne valjaju
drazenK napisao:Da, bilo bi fer da se ovdje napiše i cijena kada se već oglašava, i prodaje li se sve isključivo u kompletu ili i po komadu, jesu li testirane-mjerene ili se prodaje mačak u vreći…
Sada bi se svi trebali trzati jer su to gold pin e88cc….
Umjesto da si napisao što treba kao i svi koji nešto prodaju.
oluja napisao:drazenK napisao:Da, bilo bi fer da se ovdje napiše i cijena kada se već oglašava, i prodaje li se sve isključivo u kompletu ili i po komadu, jesu li testirane-mjerene ili se prodaje mačak u vreći…
Sada bi se svi trebali trzati jer su to gold pin e88cc….
Umjesto da si napisao što treba kao i svi koji nešto prodaju.
kolega u pravu si, ali tester koji ja imam ne može testirati te lampe ( imam I-177B koji može mjeriti samo USA lampe) ..
Sutra mi dolazi kolega koji ima tester za ove lampe i budem znao dali valjaju ili ne valjaju ali da "ubrazam" prodaju i ne zamaram forum budem obrisao post a nakon testiranja svaku lampu koju budem prodavao bude priložena i fotografija s testiranja da onaj tko je zainteresiran vidi detalje šta kupuje .
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost