dosao na forum po preporuci i ostao ugodno iznenađen, naime trazio sam kolegu forumaša na jednom drugom forumu ... (ne vezanim uz audio) da mi kaze nesto o lampama koje sam pronašao među starim stvarima.
Čitam vec par sati i kuzim da mi fali puno terminologije i opceg znanja vezanog uz elektrotehniku ...uf
no dosta o Vašem forumu ajmo malo o meni
Ivan je ime, kipar i slobodnjak po profesiji, bavim se svim i svaćim, zadnji projekt je bio "mod" za e-cigaretu...ž
dok sam bio mlađi radio sam si neakve zvucnike kombinirao pojacala komponente i zakljucio da previse novaca odlazi i da to moja primanja nemogu pratiti, pa sam ostao na po meni za sada dovoljnom
pojacalu Azur540a Cambridge Audio, CD PD-S503 Pioneer i gramofonu Fisher MT-38 na prerađenim Marantz HD760.
Naravno da bi volio jednoga dana imati DIY pojacalo ali to ce morati pricekati neka bolja vremena
1.g curica mi oduzima svo vrijeme koje ne provodim radeći pa skoro ni nemam vremena za neke svoje "gušte"
e sad neznam kakva su pravila na ovom forumu vezana uz prodaju (procitao sam: "pravila nema"
trebao bi savjet jer se kuzim u elektroniku ko Marica u kriv ....hmm....
u posjedu sam dvije Philips Miniwatt EEP1 i želio bi ih testirati da vidim jel rade i u kakvom su stanju
sljedeči korak bi naravno bila prodaja ako se pokazu dostojne krašenja necijeg lijepog uređaja
Daklem ako treba prebacimo to u novu temu ali bi htio cuti bilo kakve informacije vezane uz doticne dvije lampe .
Hvala