zuzi napisao:Budno predcedničko oko uočilo je neke smiješne prijave na Forum, tipa ego ego i ego kad ono nema više vjerskih /svetih/ natruha nego više onih ja jedni sam tvoj ja i nema drugog osim mene ja. Očiti napredak u jednu finu cjelovitost /nije totalitarizam/.
Dakle s više strana Predcednik uočava strah oko nedo Bog propasti tj.neodržavanja Žarula festa pa sam primoran otkloniti svaku sumnju. Dakle, ŽF a će biti u rujnu /negdje sredinom ili krajem/ lokacija će se stvoriti a rezervni položaj je kod el Prezidentea u dvorištu. Dvorište ima tri upotrebljive garaže sa priključenih 230 volti koje doduše variraju zbog blizine nikad propalog Varteksa, jedan podrum sa čuvenim Predcednikovim uradcima bez smisla i reda a dvor je dovoljno vellik za prihvat velikog stola sa odojkom. Odojak će biti raskomadan tako da neće moći imati njezino veličanstvo Žarulu u ustima.
Inače ako se sve to dogodi a hoće nadam se da će moj EL84 sa ECH81 zvani Phoenix sa svetinim trafoima i čuvenim duplim c jezgrama biti gotov.
Uz drugarski jugozapadni povjetarac pozdrav sa gornjokarinske rivjere
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju