Pozdrav iz VŽ-a

Re: Pozdrav iz VŽ-a

PostPostao/la Master of disaster » Sri svi 14, 2014 8:37 pm

denis_vz napisao:
joe dalton napisao:Dobrodošao!
:text-welcomewave:

Ovo sa mikro PC i Linuxom mi izgleda zanimljivo. U budućnosti bi svakako složio jedan takav sustav pa ako imaš volje podijeliti iskustva (koji PC, koji Linux, koji player, tips & tricks itd...) bio bi vrlo zahvalan. Vjerujem da nisam jedini.

Hm, baš se nešto razmišljam da navratim u subotu u Fužine na Triode feštu, pa donesem kojeg malca na pokaz.

Ako bude zainteresiranih, možda bi se dalo srediti kakav kratki demo...

Nije mi frka dofurati par različitih sviralica (Igel, Neoware, Mac Mini, neko nettop računalo), pa pokazati što se sve može. Jedino bi trebalo prištekati na kakve bolje zvučnike, da ne nosim i to sobom. Zapravo svoje Infinity zvučnike ne bih niti nosio, a nema smisla nositi neke plastikanere, da se ne sramotim :)
Ma, ako dolazim, dofuram ja i monitor i sve što đaku treba, pa se može pogledati i kako te spravice prikazuju filmove, npr... A Hi-Fi zvuk iz njih ide u nekoliko varijanti :)

No, stvarno, ako ima interesa, donesem štogod, pa se može pogledati i poigrati....

Pozdrav, ima zainteresiranih, ima... :D
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la joe dalton » Sri svi 14, 2014 9:08 pm

denis_vz napisao:Hm, baš se nešto razmišljam da navratim u subotu u Fužine na Triode feštu, pa donesem kojeg malca na pokaz.

Ako bude zainteresiranih, možda bi se dalo srediti kakav kratki demo...

Nije mi frka dofurati par različitih sviralica (Igel, Neoware, Mac Mini, neko nettop računalo), pa pokazati što se sve može. Jedino bi trebalo prištekati na kakve bolje zvučnike, da ne nosim i to sobom. Zapravo svoje Infinity zvučnike ne bih niti nosio, a nema smisla nositi neke plastikanere, da se ne sramotim :)
Ma, ako dolazim, dofuram ja i monitor i sve što đaku treba, pa se može pogledati i kako te spravice prikazuju filmove, npr... A Hi-Fi zvuk iz njih ide u nekoliko varijanti :)

No, stvarno, ako ima interesa, donesem štogod, pa se može pogledati i poigrati....

Naravno da ima interesa. A pojačalo i zvučnike ćemo osigurati. To ne brini. Bit će i DAC sa spdif ulazom ako treba.
joe dalton

PostPostao/la Master of disaster » Sri svi 14, 2014 10:38 pm

Mogu ja dofurat u Subotu (možda dođem i u petak) moju lampuceru ako treba.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la JAjaJA » Uto kol 12, 2014 2:29 pm

Da se i ja(sve veliko) prijavim,jer svaki forum (osim pulskoga,iz kojega sam se jučer vratio),je otišao u tzv.nebulozna prepucavanja(sereš,a dobri smo si)!
Pred cedednik(namjerni tipf....nešto)je namoru(ne naumoru),a žar u la festi nešto nam dolazi prije berbe ,koja je upitna(?),pa budimo parlamentarni kao što nijesmo i ne dirajte mi CIJEVOČOVIJEKA:
P.S.DA SE I JA(konačno veliko)predstavim:Sveti,svetise...to sam ja,trenutno,Vama na raspoLAGANJU!
Nemojte zbog mene propasti(2 foruma su u ku, pardon nebulozama),jer besposleni svečenik i jariče krsti(original je nažalost na glagoljici)
N.K.(na kraju)Pozdrav svima i žarula će živjet!
A,gnijev PREDCEDIKA,ću ja provest(ne provijest)u črnu zemlju,.
Fala
potpis:JAjaJA
ajde šalji ,jerbo ser nećeš iz toga izvuć...
JAjaJA

PostPostao/la davorin » Uto kol 12, 2014 3:00 pm

:text-welcomeconfetti: :text-welcomewave:
davorin

PostPostao/la Edison » Uto kol 12, 2014 6:02 pm

Sveti, dobro nam dosao! :D
Edison

PostPostao/la audio kutak » Uto kol 12, 2014 7:46 pm

bok mladiću! pa gdje si nam ti?
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Uto kol 12, 2014 9:41 pm

aaaaa, počasni VKčanin :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers:

benvenuti! :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Master of disaster » Sri kol 13, 2014 7:43 am

Zdravo!
Master of disaster

PostPostao/la tom_hifi » Sri kol 13, 2014 7:55 am

Pozdrav Sveto :-)
tom_hifi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Predstavite se