Pozdrav iz VŽ-a

Re: Pozdrav iz VŽ-a

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri kol 13, 2014 8:44 am

Hmm...ja bio jučer kod Precednika i baš smo o tebi pričali a ti se prijaviš isti dan na forum...kako bi se reklo ne vjerujem u slučajnosti. ;) :roll:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la zuzi » Sri kol 13, 2014 5:32 pm

Budno predcedničko oko uočilo je neke smiješne prijave na Forum, tipa ego ego i ego kad ono nema više vjerskih /svetih/ natruha nego više onih ja jedni sam tvoj ja i nema drugog osim mene ja. Očiti napredak u jednu finu cjelovitost /nije totalitarizam/.
Dakle s više strana Predcednik uočava strah oko nedo Bog propasti tj.neodržavanja Žarula festa pa sam primoran otkloniti svaku sumnju. Dakle, ŽF a će biti u rujnu /negdje sredinom ili krajem/ lokacija će se stvoriti a rezervni položaj je kod el Prezidentea u dvorištu. Dvorište ima tri upotrebljive garaže sa priključenih 230 volti koje doduše variraju zbog blizine nikad propalog Varteksa, jedan podrum sa čuvenim Predcednikovim uradcima bez smisla i reda a dvor je dovoljno vellik za prihvat velikog stola sa odojkom. Odojak će biti raskomadan tako da neće moći imati njezino veličanstvo Žarulu u ustima.
Inače ako se sve to dogodi a hoće nadam se da će moj EL84 sa ECH81 zvani Phoenix sa svetinim trafoima i čuvenim duplim c jezgrama biti gotov.
Uz drugarski jugozapadni povjetarac pozdrav sa gornjokarinske rivjere
zuzi

PostPostao/la JAjaJA » Čet kol 14, 2014 10:48 am

zuzi napisao:Budno predcedničko oko uočilo je neke smiješne prijave na Forum, tipa ego ego i ego kad ono nema više vjerskih /svetih/ natruha nego više onih ja jedni sam tvoj ja i nema drugog osim mene ja. Očiti napredak u jednu finu cjelovitost /nije totalitarizam/.
Dakle s više strana Predcednik uočava strah oko nedo Bog propasti tj.neodržavanja Žarula festa pa sam primoran otkloniti svaku sumnju. Dakle, ŽF a će biti u rujnu /negdje sredinom ili krajem/ lokacija će se stvoriti a rezervni položaj je kod el Prezidentea u dvorištu. Dvorište ima tri upotrebljive garaže sa priključenih 230 volti koje doduše variraju zbog blizine nikad propalog Varteksa, jedan podrum sa čuvenim Predcednikovim uradcima bez smisla i reda a dvor je dovoljno vellik za prihvat velikog stola sa odojkom. Odojak će biti raskomadan tako da neće moći imati njezino veličanstvo Žarulu u ustima.
Inače ako se sve to dogodi a hoće nadam se da će moj EL84 sa ECH81 zvani Phoenix sa svetinim trafoima i čuvenim duplim c jezgrama biti gotov.
Uz drugarski jugozapadni povjetarac pozdrav sa gornjokarinske rivjere

Dr,pardon gsn Predcedniče ,my name is not ego,čitajte kao Arapi, pa će sve biti jasno!
Ako vrijeme posluži(a, trudi se da služi)do Žarule bit će nekoliko čudnih uradaka,nadam se na radost svekolikoga pučanstva.
pozdrav AJajAJ
JAjaJA

Prethodni

Vrati se na: Predstavite se