Isprike, opet, što postam 2 puta za redom
Uglavnom na
AliExpressu, uzimam ogromnu večinu dijelova za cassette deckove, za hifi linije (one all-in-one linije s kraja 90.-ih, početka 2ooo.-ih), za magnetofone, za CD/DVD playere/recordere...
Da se vratim na temu, što se pinch-eva tiče dakle AliExpress, dobro pregledati oglase, velika večina oglasa ima i mjere svojih pincheva. Što se više kopa po AliExpress stranici to više nudi "iste oglase" s nižom cijenom,
paziti svakako na troškove poštarine ili odmah krenuti s "rubrikom"
Free shipping.
I eventualno prije narudžbe pregledam recenzije, ali ne tekstova samih jer ih je većina 'fake' već pojedinci koji doista pišu recenzije postave i slike proizvoda koji su dobili. Što više slika ima i ako su takvi recenziratori zadovoljni to je to. Tako ja kupujem. I izuzetno rijetko mi se desi da me zeznu. Tipa jednom na 10-ak narudžbi i to možda više mojom nepažnjom i brzopletošću negoli njihovom.
Cijene su i više nego prihvatljive, a kao što sam u prethodnom postu napisao kvaliteta apsolutno nije za odbaciti.
Da... Zaboravih skoro napomenuti. Ima pinch-eva za magnetofone, cassette deck-ove, walkmene... Stvarno raznih izvedbi i raznih veličina. Ima gotovo svega.
Evo nekoliko i cjenovnih i primjera s mjerama:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Živim u sasvim malenoj kućici, ali njezini prozori gledaju na vrlo veliki svijet.