Graetz Scerzo 71118

Re: Graetz Scerzo 71118

PostPostao/la pamook » Čet lip 06, 2013 3:25 pm

...je, slozio bih se oko gabarita kutija i boljih polovica... srecom, kod mene u "radnoj" sobi jos nisu svi zidovi puni do plafona, pa... do tada :mrgreen:

osim toga, moja je farmaceut... ja cu umrijeti u snu... sto je jedno veliko olaksanje jer ne moram provjeravati kocnice na autu, da li ima golih zica pod naponom oko akvarija, teskih i tupih predmeta zgodno rasporedjenih po coskovima kuce... zaspes, i kakve vrazje kutije :laughing-rofl: ... a tek yard sale, oooooo to ce bit kirbaj :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Čet lip 06, 2013 3:29 pm

Yard donation, kakav yard sale. Ak ćeš već 'zaspat u snu', jedva će čekati da te se kompletno riješi :lol: :mrgreen:
tom_hifi

PostPostao/la pamook » Čet lip 06, 2013 3:33 pm

tom_hifi napisao:Yard donation, kakav yard sale. Ak ćeš već 'zaspat u snu', jedva će čekati da te se kompletno riješi :lol: :mrgreen:

:hand: ne bi se kladio... to sto ne pita o cijenama, ne znaci da i ne zna... :lol:
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Čet lip 06, 2013 3:36 pm

pamook napisao:
tom_hifi napisao:Yard donation, kakav yard sale. Ak ćeš već 'zaspat u snu', jedva će čekati da te se kompletno riješi :lol: :mrgreen:

:hand: ne bi se kladio... to sto ne pita o cijenama, ne znaci da i ne zna... :lol:

To je njihovo prokletstvo ... tak i moja Nina meni kaže: "Pa kaj nisi reko da ćeš prodati to za 500kn više (karikiram) ...". A ja ono, jebote, pa kad je ulovila sve to :lol:
tom_hifi

PostPostao/la pamook » Čet lip 06, 2013 3:38 pm

tom_hifi napisao:
pamook napisao:

To je njihovo prokletstvo ... tak i moja Nina meni kaže: "Pa kaj nisi reko da ćeš prodati to za 500kn više (karikiram) ...". A ja ono, jebote, pa kad je ulovila sve to :lol:

pa normalno je da to pita kad si joj u startu rekao da si platio xx kn, u prijevodu priznao si samo PDV, a osnovicu presutio :shhh:
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Čet lip 06, 2013 3:44 pm

Ja mislim da sam (u mojem slučaju) priznao niti 20% plaćene cijene (tu mislim na GM-70) :mrgreen:
tom_hifi

PostPostao/la Edison » Čet lip 06, 2013 3:51 pm

tom_hifi napisao:Ja mislim da sam (u mojem slučaju) priznao niti 20% plaćene cijene (tu mislim na GM-70) :mrgreen:

Ako mislis prodavati, prodaj sad u dijelovima, kad ga sastavis moci ces prodati samo za manje... :(
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la tom_hifi » Čet lip 06, 2013 3:54 pm

Stvar je u tome što taj amp ne mislim prodavati. Ne izrađujem ga poradi toga. :) Imam opciju i da, kasnije, probal 2A3 umjesto 4P1L u driverskom dijelu, no, bit će vremena za probe kad to bude gotovo. Jedino ako zaista neću imati novaca da dovršim projekat, onda ću prodati. Ali, da pamooku više temu ne zagađujemo s GM-70, vidjet ćemo što bude.
tom_hifi

PostPostao/la pamook » Čet lip 06, 2013 4:31 pm

tom_hifi napisao:Ja mislim da sam (u mojem slučaju) priznao niti 20% plaćene cijene (tu mislim na GM-70) :mrgreen:

:lol: je, poznato mi je to - cim je uredjaj/dijelovi skuplji, manji je legalni postotak... uopce ne ide linarno :lol:

meni ne smeta malo chit-chata u temi, tako da... slobodno ;)
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Čet lip 06, 2013 4:44 pm

Ma gle, kao što rekoh i prije, htio sam pošteni projekat koji je izuzetno linearan, nije svakidašnji (recimo to tako) i da ima snage :D I eto što je ispalo. :mrgreen: Na papiru sve izgleda super, a kako će biti u praksi, vidit ćemo uskoro. :whistle:

Za manje projekte imam dosta vremena kasnije :D
tom_hifi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Zanimljivi uređaji iz davnina