Ha čuj, ode tu na svašta dosta sati. Kao prvo na rastavljanje i sastavljanje. U većini slučajeva žice nisu na konektorima pa je dobro da se na neki način obilježe i uslika prije rastavljanja. Ako je u pitanju wirewrap treba svaki taj lemni stupić odlemiti jer se wirewrap ne dira.Kako bi Ilimzn rekao svima koji precvikaju wirewrap on bi njima prste precvikao

. Onda na prelemljivanje svih lemnih mjesta. Kao što rekoh ovdje je malo specifičan slučaj pa sam mjerio svaki pojedini element. Do sada nisam imao potrebe da podešavam FM/AM u receiverima ili tunerima jer su svi odlično hvatali stanice, ali na to bi definitivno otišlo ponešto vremena. Podešavanje biasa i DC offseta nije neki vremenski zahtjevan rad. Kao što si rekao sama zamjena dijelova nije neki problem i to se odradi dosta brzo. Jedino kod zamjene tranzistora ode nešto vremena na provjeravanje koji su zamjenski, pa gledanje datasheetova i sl. Dobro je što su na audiokarmi napravili nekakav txt fajlić sa listom original dijelova i njihovim zamjenama, ali unatoč tome u jedno 30% slučajeva ono što trebam nije u tom txt-u.
Naravno uvijek može doći nekakvo specifično pojačalo koje ima poveliku proceduru podešavanja. Recimo jedan Revox kojeg sam imao na servisu je imao uz bias i DC offset poprilično specifičnu proceduru podešavanja vu-metara za koju nisam imao instrumente pa sam podesio ono što sam mogao.