Nisam ga slušao pažljivo prije i poslije restauracije, ali s obzirom da su elektroliti unutra stari preko 40 godina neće mu škoditi da ih se zamijeni sa novima tako da se prijatelj ne treba uopće brinuti oko takvih stvari dok je živ. Osim toga ovdje je u pitanju nekakav tuner iz niže klase pa pitanje koliko se čuju razlike prije/poslije.
Ako ćemo općenito govoriti o mijenjanjem elektrolita(i možda ostalih kondenzatora po potrebi) već sam i ja počeo uspoređivati takve stvari sa oldtajmer autima iako mi se takva usporedba činila malo smiješno prije nekih 6-7 godina. Imaš oldtajmer koji ima 50-60-70 godina i planiraš ga aktivno voziti.Ili ćeš ići svako malo na neki manji servis mijenjati dijelove ili ćeš u jednom cugu obaviti sve što je potrebno da on bude u tip-top stanju i da se ne trebaš brinuti da će se desiti neki kvar koji možda povuče još nešto sa sobom. Ovako se sve napravi odjednom, prekontroliraju dijelovi da li su svi u toleranciji,očiste svi preklopnici,potenciometri i onda si miran jako dugo vremena. A vjerujem da ako usporediš takvu restauraciju auta i nekog komada audio opreme pa makar i bio high end, ovo drugo će te doći puno jeftinije.