digitalni display

Re: digitalni display

PostPostao/la deleted user » Pet lip 12, 2015 1:33 am

Edisone, ne pratis temu. Pamook je ponudio covjeku GOTOVO rjesenje o kojem sam pricao. Sve je vec na plocici, treba samo postimati jumpere, dodati +5V i vozi misko. S jos jednim kip prekidacem tipa SPDT ima i ono sto u konacnici trazi, prebacivanje 33 ili 45, odnosno bilo koju drugu kombinaciju dva broja od 0 do 199.

PostPostao/la Edison » Pet lip 12, 2015 8:27 am

LesFaul napisao:Edisone, ne pratis temu. Pamook je ponudio covjeku GOTOVO rjesenje o kojem sam pricao. Sve je vec na plocici, treba samo postimati jumpere, dodati +5V i vozi misko. S jos jednim kip prekidacem tipa SPDT ima i ono sto u konacnici trazi, prebacivanje 33 ili 45, odnosno bilo koju drugu kombinaciju dva broja od 0 do 199.

Ma pratim ja to Les, ali na taj nacin covjek ima pamookov displej, i sto ako taj jednom crkne, ili se covjeku ne svidi boja dioda? Traziti opet isti takav stari? A rupa u gramofonu vec izglodana, pa nadji koji ce stati...
Ti si covjeku dao ribu, ja udicu... ;) Bitno je da ce imati sto rucati (ako uhvati ribu)... :D
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la davorin » Pet lip 12, 2015 8:41 am

Edison napisao:
LesFaul napisao:Edisone, ne pratis temu. Pamook je ponudio covjeku GOTOVO rjesenje o kojem sam pricao. Sve je vec na plocici, treba samo postimati jumpere, dodati +5V i vozi misko. S jos jednim kip prekidacem tipa SPDT ima i ono sto u konacnici trazi, prebacivanje 33 ili 45, odnosno bilo koju drugu kombinaciju dva broja od 0 do 199.

Ma pratim ja to Les, ali na taj nacin covjek ima pamookov displej, i sto ako taj jednom crkne, ili se covjeku ne svidi boja dioda? Traziti opet isti takav stari? A rupa u gramofonu vec izglodana, pa nadji koji ce stati...
Ti si covjeku dao ribu, ja udicu... ;) Bitno je da ce imati sto rucati (ako uhvati ribu)... :D

Postoji mogućnost da i taj displej crkne, ali sa svojim radnim vijekom od 500000wh-MTBF mislim da uvelike nadživiti ostatak gramofona! :lol:
davorin

PostPostao/la deleted user » Pet lip 12, 2015 8:51 am

Edison napisao:

Covjek je u prvom postu trazio "ribu", "ribu" je i dobio... ;)

PostPostao/la baxa » Pet lip 12, 2015 9:32 am

Zahvaljujem vam svima na pomoći.
Pamook mi je poslao comp.display i to će nadam se riješiti moj trenutni problem pošto trebam brzo rješenje ali....
Čim budem imao malo vremena idem proučiti upute koje je poslao edison da mogu sam napraviti što mi treba.
Zato hvala svima još jednom.
baxa

PostPostao/la baxa » Pon lip 15, 2015 9:14 pm

Poslao mi pamook display besplatno i još platio poštarinu i hvala mu na tome.
Display je SK-188 i ima 20-tak jumpera sa isto toliko tisuća permutacija. Ako neko slučajno ima uputstvo bio bi beskrajno zahvalan.
baxa

PostPostao/la Dean » Pon lip 15, 2015 10:07 pm

Umjesto pive i kokica uz tv, povečalo i pinceta.... :mrgreen:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la ilimzn » Uto lip 16, 2015 1:02 am

Evo principa i jedne realizacije:
3345display.gif
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ilimzn

Prethodni

Vrati se na: Pomagala