DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la drz » Uto pro 01, 2020 10:14 am

grunf napisao:
...nas smatram još kulturnim narodom(ima)

:lol: :lol: :lol:
drz

PostPostao/la Zmajz » Uto pro 01, 2020 10:23 am

Za "oduzimanje i dijeljenje" partizani su bili male bebe prema HADEZEJU.
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la Bepone » Uto pro 01, 2020 10:32 am

Edison napisao:
Ovdje imamo drugi, gdje je autor ponudio gotovo rjesenje i gotove plocice, daje pomoc oko sastavljanja i pustanja u rad. Medjutim, on smatra taj projekt gotovim, i ne zeli ga dalje razvijati. Izricito se ne slaze ni da drugi prekraju njegov projekt u temi koju je otvorio.
..

treba govorit kako nesto stvarno je. kako je gotov sklop kad pol toga sta izbacuje taj lik nikad nije testirao=? a ona shema sa lateralcima sa 0.3V+ offseta na izlazu??? i ja rijesio problem? tu nitko nis ne cita ni prati vidin ja...:lol: a da ne spominjem probleme sa losim plocicama koji dovode trajnost sklopa u veliko pitanje. i onda ukazes na to i pocinje plac?
drugi dovode to u red prakticnim sastavljanjem i testiranjem, neplaceno, na svoju stetu, rizikom koji se preuzima!! ca je to nego timski rad!? mislin glupo mi je vise pricat totalno sam promasio sa ovim projektom, i kome pomazem. jasno mi je da ne postoji covjek koji teoretski i prakticno moze ostvariti jedan sklop. moru 5 ljudi , ali jedan ne moze nista! ili moze, ofrlje. zato i smo tu kao grupa. ako si ti dobar teoreticar a drugi zna to pretocit u sklop prakticno, tu smo! tako to ide po svuda. ne postoji covjek koji dela teoriju, izmislja sklopove, crta pcbe pravilno, mehanicki to sve obradjuje, dizajnira u 3D itd itd tu treba imat beskonacno karakteristika. jedan dela jedno drugi drugo, treci trece to je najbolje. ja sam uvijek za grupiranje , 5 ljudi moze napraviti n-terostruko vise posla od 1..
Edison napisao:Na ovom forumu je uvijek bila dobra atmosfera, nije bilo nekih vecih svadja... bilo bi dobro da tako i ostane. Kad pocnu svadje, ne gube samo oni koji se svadjaju, vec i svi mi, cijeli forum. Ne treba podsjecati kako je bilo na prethodnom i zasto je ovaj forum nastao...

kad je nesto neposteno / neljudski / protiv foruma, sigurno ce se nesto desit, ja pisem ono ca drugi misle, i svakom cu rec ca mu ide, bez problema! pricam sa mnogim clanovima koji su izgubili volju za pisanjem zbog ovakvih negativnih i crnih. meni je svejedno ca onaj trabunja, napisen ca iman neka se vidi i gren dalje, ali vi drugi odustanu. citajte si odgovore tog lika , zadnjih 20tak , ma i zadnjih par mjeseci, sve je nesto, nisam to trazio, nije tako, mas za ucit , onaj ti je napisao, jos nisi procitao, neznas elektroniku, neda mi se odgovarat, idi ca iz teme, i ostali parlamentarni forumski odgovori :lol: :lol: :lol: :lol: ca ces takvom odgovarat?
Zadnja izmjena: Bepone; Uto pro 01, 2020 10:59 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Bepone

PostPostao/la pinco » Uto pro 01, 2020 10:59 am

Edison napisao:
Pao Pepeo napisao:no dobro... slabo se mnozim u zadnje vrijeme pa mi je vise oduzimanje i dijeljenje na pameti...

Pricaju za partizane da su od 4 osnovne racunske operacije znali samo dvije: oduzimanje i dijeljenje... :lol:

To je ipak malo teže od ovih danas šta znaju samo oduzimat i sebi zbrajat.
pinco

PostPostao/la Bepone » Uto pro 01, 2020 11:00 am

pinco promasio si cijelu poantu
Bepone

PostPostao/la pinco » Uto pro 01, 2020 11:00 am

grunf napisao:
Pao Pepeo napisao:a da svi dijele tvoje misljenje , imali biiii ? :happy-hippy:

a šta si ti dobri samaritanac pa ćeš pomagati diy zajednicu u argentini ,a sebi ne možemo pomoći, pogledaj moje teme je li sve objašnjeno ,je , jel šta krijem od vas ,ne i u čemu je problem

Nisan zna da si takva žalost.... :?
pinco

PostPostao/la pinco » Uto pro 01, 2020 11:04 am

Bepone napisao:pinco promasio si cijelu poantu

A moguce
pinco

PostPostao/la Edison » Uto pro 01, 2020 12:06 pm

Zmajz napisao:Za "oduzimanje i dijeljenje" partizani su bili male bebe prema HADEZEJU.

Aklar Zmajz "u sridu"!
Edison

PostPostao/la Bepone » Uto pro 01, 2020 12:31 pm

grunf napisao:za razvoj tiskane pločice pojačala ala dadodovog trebaju mjeseci rada i truda koje su dobre jer je dosad složeno već dosta poajačala s njima, znam vrlo dobro koliko ja radim svoje tiskane pločice, a koje su dosta jednostavnije ,nije to baš mare daj piz.. :D

upravo je suprotrno, 20 godina sam u pcbima, dizajnu, sastavljanju, proizvodnji, ispitivanju, ca hobi a velik dio profesionalno =ispitivao i ispravljao greske, pustao u pogon na preko 200 pcba industrijskih- drajvovi za motore do 70kW -dnevno godinama, pa racunaj :mrgreen:) , i na prvom vodu koji potegnes znam koliko znas o materiji
Bepone

PostPostao/la Bepone » Uto pro 01, 2020 12:37 pm

Pao Pepeo napisao:tu , tamo , vamo , nema razlike :whistle: :chores-mowlawn:

milsis rec, to tackas sa telefona dok kosis travu na traktoricu? :lol: :lol:
Bepone

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica