grunf napisao:
...nas smatram još kulturnim narodom(ima)
grunf napisao:
...nas smatram još kulturnim narodom(ima)
Edison napisao:
Ovdje imamo drugi, gdje je autor ponudio gotovo rjesenje i gotove plocice, daje pomoc oko sastavljanja i pustanja u rad. Medjutim, on smatra taj projekt gotovim, i ne zeli ga dalje razvijati. Izricito se ne slaze ni da drugi prekraju njegov projekt u temi koju je otvorio.
..
Edison napisao:Na ovom forumu je uvijek bila dobra atmosfera, nije bilo nekih vecih svadja... bilo bi dobro da tako i ostane. Kad pocnu svadje, ne gube samo oni koji se svadjaju, vec i svi mi, cijeli forum. Ne treba podsjecati kako je bilo na prethodnom i zasto je ovaj forum nastao...
Edison napisao:Pao Pepeo napisao:no dobro... slabo se mnozim u zadnje vrijeme pa mi je vise oduzimanje i dijeljenje na pameti...
Pricaju za partizane da su od 4 osnovne racunske operacije znali samo dvije: oduzimanje i dijeljenje...
grunf napisao:Pao Pepeo napisao:a da svi dijele tvoje misljenje , imali biiii ?
a šta si ti dobri samaritanac pa ćeš pomagati diy zajednicu u argentini ,a sebi ne možemo pomoći, pogledaj moje teme je li sve objašnjeno ,je , jel šta krijem od vas ,ne i u čemu je problem
Bepone napisao:pinco promasio si cijelu poantu
Zmajz napisao:Za "oduzimanje i dijeljenje" partizani su bili male bebe prema HADEZEJU.
grunf napisao:za razvoj tiskane pločice pojačala ala dadodovog trebaju mjeseci rada i truda koje su dobre jer je dosad složeno već dosta poajačala s njima, znam vrlo dobro koliko ja radim svoje tiskane pločice, a koje su dosta jednostavnije ,nije to baš mare daj piz..![]()
Pao Pepeo napisao:tu , tamo , vamo , nema razlike![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju