tom_hifi napisao:grunf napisao:tom_hifi napisao:Ma jasno, niti jedan tvoj komentar nije zlonamjeran, bez daljnjeg.
Ovdje se išlo na audio grade elektrolite, a rupa iznad tih hladila neće odmoći.

samo me zanima jesu li svi prije bili panasonic FC , ako jesu onda ste napravili downgrade

Manje više jesu. Ne bih se složio, ali ok, svatko ima pravo na izreći što misli i ja to cijenim.
Meni se Nichicon Muse, Fine Gold serija pokazala top, pogotovo u analognim sekcijama.
nažalost to su činjenice, ako je zamišljeno da budu kondezatori boljih karakteristika i ako se stavi obrnuto sigurno će se povećati riple -smetnje na vodovima napajanja posebno oko digitalije jer audio grade kondezator nije dobar na visokim frekvencijama ,zato konstruktor tog daca nije ni stavljao obične elektrolite nego tantale oko digitalije i panasonic FC, pogledaj na scopu koliki šum proiizvodi PMD100 na nožici 7, ima jedna dobra knjiga od Analog Device-a od dac-evima i adc-ima gdje je jedan od autora i Walt Jung koji je još davno za svoj superegulator preporučao baš panasonic FC bez obzira šta je za anlogiju
ja za sve svoje radove uopće ne koristim više 'audio' kondezatore već novu generaciju elektrolita koji mogu odraditi i 10000 radnih sati i imaju puno bolje karakteristike , 'audio' stavim u neki uređaj na refreshu koji je imao već nešto slično ili standardne elektrolite