DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la fixxxer » Ned pro 23, 2018 12:35 am

E nek' si olakšao dušu :lol: :lol: :lol:
fixxxer

PostPostao/la audio kutak » Ned pro 23, 2018 9:46 am

A krenulo te....
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la s@ki » Ned pro 23, 2018 10:04 am

jesam ti rekao da ti treba printer? :)
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la tubeman » Ned pro 23, 2018 10:23 am

Je, i izgleda kao peterostruko olakša(va)nje :) :)
Ono, skupilo se pet profesionalaca na think-tank.
Ali, bitno je da je profesionalno olakšano... uups... isprintano :) :)
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la Master of disaster » Ned pro 23, 2018 10:40 am

pamook napisao::D odlicna prica, jos bolja ekipa :clap: :clap: :clap:

ja si isprintao figuricu koju sam nazvao Duh predbozicnog tjedna, da me ubucude upozori na ove prosle dane... figurica prikazuje 5 dana prije Bozica, i onda Badnjak i Bozic, te drugi dan Bozica... prvih pet dana je figurativno oznaceno i podsjecaju me na to da ne izlazim izvan svojeg dvorista ni po koju cijenu. Sljedeca 3 dana su kao blaze oznaceni, ali ih niposto ne treba shvatiti olako, i upozoravaju takodjer da bi bilo dobro ostati u vlastitom prostoru bez mrdanja, dok se ne rascisti guzva i ludnica na cesti/ulici/younameit :evil: .... deja-vu Vinkovackih jeseni, ali na kvadrat :orcs-censored:

sad si mislim, treba veci printer i jos veca figurica.... da se dobro vidi :evil:

20181222_223331.jpg

...a kao naknadu za dusevne boli, serijal starih SF filmova, pa dok dupe izdrzi na vintage fotelji....

20181222_195956.jpg

Uh Dina. Već neko vrijeme me vuče na ponovno gledanje.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Master of disaster » Ned pro 23, 2018 1:15 pm

Nakupilo mi se je dosta multimetara, lrc metara, pc osciloskop, uglavnom takvih điđa, koje se u rifuzi povlače po stanu, jer mi ih se ne drži u ne grijanoj radioni koja radi betonjare za Riječkih kišnih monsuna zna poprimiti i lagano vlažan ton; pa sa kupio kutiju (ljepu kutiju naravno :mrgreen: ) u Bauhausa sa namjerom da od spužve izrežem utore u koje bi ti instrumenti fino sjedali i onda bi to sve bilo super.
E, sad koju spužvu koristiti? Ona žuta vulgaris se rado mrvi i nekako mi ne izgleda kao sreno riješenje.
Da li netko zna za neki materijal spužvaste konstitucije ali da više naginje gumi ili tako nešto što bi bilo dobro za navedenu namjenu?
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned pro 23, 2018 1:29 pm

Od nečega što znam da je relativno dostupno ja bi uzeo tip spužve koja se koristi kao damping za zvučnike, ona piramidalna. E sada da li takve ima bez piramida i malo deblje ne bih znao. Također "spužva" koja se nalazi u kutijama LCD televizora bi mogla biti veoma zgodna. Gdje to kupiti ne znam, znam da ima baš to što ti tražiš u inozemstvu i kupiš koliko ti treba. Recimo za opremu koja se nosi u kovčezima, uzmeš takvu spužvu, izrežeš ju kako ti odgovara,staviš u kovčeg i u rupu koju si izrezao staviš predmet.

Vjerojatno oni koji se bave sa razglasima i vucaraju takve stvari po koferima bi mogli znati jel to ima di kod nas za kupiti.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Zmajz » Ned pro 23, 2018 2:16 pm

Spužva (moltopren) se radi u više tvrdoća tako da imaš cca 4 gradacije. Eurospužva u Kc ima sve ali ja nisam sada tamo... Vidi Oriolik, Oriovac, oni ti isto rade.
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la pamook » Ned pro 23, 2018 5:14 pm

...neocekivani posjet sa Zapada :D , odmah sam upotrijebio sva znanja drevne borilačke vještine samoobrane kobasicom dupljačom :D ... kad se vec nije moglo druziti na TF-u, ni pola godine kasnije nije ništa lošije :mrgreen:

slika je malo neobična jer smo obojica uvukli trbuh za slikanje, pa ne djeluje bas prirodno, al sta ces :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

herr Cappucino, ponovilo se! :obscene-drinkingcheers:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la pamook » Ned pro 23, 2018 5:19 pm

Master of disaster napisao:Uh Dina. Već neko vrijeme me vuče na ponovno gledanje.

:D skinuo Dinu, Westworld, Battleship Galactica i Zardoz, a treba jos barem Flash Gordon, Demon seed i Frobidden Planet.... pa onda edukacijske projekcije najmladjima :mrgreen:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica