drz napisao:Rupa na 150hz ce manje vise nestati kad dode ispuna. Uobicajen raspon pri mjerenju je 50dB, jer je moguce lakse uociti nalinearnosti - pri 80dB (kao na tvom merenju) sve izgleda puno gladje. Obzirom na rupu izmedu 1,5 i 5kHz mozda bi trebalo malo spustiti rez na visokotoncu.
joe dalton napisao:drz napisao:Rupa na 150hz ce manje vise nestati kad dode ispuna. Uobicajen raspon pri mjerenju je 50dB, jer je moguce lakse uociti nalinearnosti - pri 80dB (kao na tvom merenju) sve izgleda puno gladje. Obzirom na rupu izmedu 1,5 i 5kHz mozda bi trebalo malo spustiti rez na visokotoncu.
Trebalo bi ali čini mi se da teško s tim visokotoncem. Ako sam dobro skužio rezan je sa 2 redom na oko 4,5kHz. Specifikacija mu kaže od 6kHz pa na gore. Tako da mu je već i ovo previše nisko.
Toma napisao:joe dalton napisao:drz napisao:Rupa na 150hz ce manje vise nestati kad dode ispuna. Uobicajen raspon pri mjerenju je 50dB, jer je moguce lakse uociti nalinearnosti - pri 80dB (kao na tvom merenju) sve izgleda puno gladje. Obzirom na rupu izmedu 1,5 i 5kHz mozda bi trebalo malo spustiti rez na visokotoncu.
Trebalo bi ali čini mi se da teško s tim visokotoncem. Ako sam dobro skužio rezan je sa 2 redom na oko 4,5kHz. Specifikacija mu kaže od 6kHz pa na gore. Tako da mu je već i ovo previše nisko.
Mislim da se uredno snalazi na tom rezu,za 50kn svira odlicno.Dayens koristi ove 3" drivere ali ih reže na 2,5khz tako bi vjerojatno bilo bolje nesto tako ali nemam doma visoki koji to moze podnit
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju