DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la Edison » Sri stu 22, 2017 1:56 am

Vulkanizer napisao:Sad makneš metalne dijelove , a i nemoraš . Fino potpališ kućiste grijalice i ugriješ se ko čovik . :D

Pa da mu se zapali garaza s tonama otpa... ovaj, korisnih dijelova za buduce projekte... ;)

Tu u blizini, na Grobniku, covjeku izgorjela kuca u koju je navlacio otp... ovaj, korisne stare dijelove. To mu je druga kuca koja je tako izgorjela. Prva mu je iz istog razloga osla u dim prije nekoliko godina. :(
Edison

PostPostao/la Master of disaster » Sri stu 22, 2017 10:29 am

Vulkanizer napisao:Sad makneš metalne dijelove , a i nemoraš . Fino potpališ kućiste grijalice i ugriješ se ko čovik . :D

Ali, ali, onda neće biti električna gijalica. Mislim biti će ali... mislim, kužiš šta mislim... :lol: :lol:

Edison napisao:

Pa da mu se zapali garaza s tonama otpa... ovaj, korisnih dijelova za buduce projekte... ;)

Tu u blizini, na Grobniku, covjeku izgorjela kuca u koju je navlacio otp... ovaj, korisne stare dijelove. To mu je druga kuca koja je tako izgorjela. Prva mu je iz istog razloga osla u dim prije nekoliko godina. :(

Eh, kamo li sreće da sam uspio uskladištiti tone otpa...korisnih dijelova za buduće projekte. :( Mislim ma di je ponestalo mjesta već nakon 500 do 700 kila. :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la davorin » Sri stu 22, 2017 10:33 am

Master of disaster napisao:

Ali, ali, onda neće biti električna gijalica. Mislim biti će ali... mislim, kužiš šta mislim... :lol: :lol:

Ako te takva nepreciznost živcira, prvo grijalicu uključi u struju pa onda zapali drveni dio (savjetujem sa benzinom!). :mrgreen: :lol:
Mislim da se cijeli postupak može slobodno nazvati "performans" sa "instalacijom", a jeli i umjetnički, ovisi o osobnim prosudbam! :lol:
davorin

PostPostao/la Master of disaster » Sri stu 22, 2017 11:06 am

davorin napisao:
Master of disaster napisao:

Ako te takva nepreciznost živcira, prvo grijalicu uključi u struju pa onda zapali drveni dio (savjetujem sa benzinom!). :mrgreen: :lol:
Mislim da se cijeli postupak može slobodno nazvati "performans" sa "instalacijom", a jeli i umjetnički, ovisi o osobnim prosudbam! :lol:

Ako ja napravim to što savjetujete Davorin, to neće biti umjetnički performans, to će biti spektakl! :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Zmajz » Sri stu 22, 2017 4:07 pm

Ne slušaj Davorina, ne uključuj u struju prije paljenja i imat ćeš Wireless grijalicu (WiFi )
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la s@ki » Sri stu 22, 2017 4:42 pm

uvaženi kolega.. moram ispraviti.. nije WiFi nego WiGri(j)
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la Master of disaster » Sri stu 22, 2017 9:45 pm

Pffff sad ste me zbunili. :doh: Više ne znam jeli to grijalica na drva sa električnom potpalom, grijalica na struju sa boost funkcijom na drva, wifljžbrlj...
odoh ja na pivo... :romance-grouphug:

:mrgreen:
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Uto stu 28, 2017 9:03 pm

...kako znam da Bozic dolazi?... pa svake godine Djed Mraz posalje svoje vilenjake u akciju :twisted: :twisted: :twisted:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Vulkanizer » Uto stu 28, 2017 9:20 pm

Definitvno nije dan za opalenje . :D
Once there was a way to get back homeward
Vulkanizer

PostPostao/la pamook » Uto stu 28, 2017 9:48 pm

...sad znas i zasto se nisam moga javit na telefon :shhh: :evil: ... aj ajd, bar se rijesilo, nadam se za dugorocno (ista prica bila prije dva tjedna, ali ocito nije dovoljno temeljito obavljena) :P
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica