DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la zika » Pet pro 09, 2016 10:51 am

davidbraco napisao:Gledam malo po fejsu i ovu stranicu od Audio epiloga-to je izgleda jedini hrvatski proizvođač
zvučnih kutija.Ne znam da li oni rade i drivere ili modificiraju postojeće od neke firme. Da bar ima više takvih firmi u državi.
Čitam i vidim spominje se ime Dean a imamo i mi našeg Deana na forumu. Imam i prijatelja Deana koji je slikar a i kipar. Svi Deani su umjetničke duše-ispada da ime jako određuje čovjeka ili mi se samo čini...
Ja sam pravim imenom Mladen i poznam još 6 Mladena koji su elektroničari....
Vaše zapažanje može značajno olakšati postupke upisa na razne škole, natječaje za radna mjesta i tako dalje... ;)
zika

PostPostao/la Dacho » Pet pro 09, 2016 1:16 pm

davidbraco napisao:Gledam malo po fejsu i ovu stranicu od Audio epiloga-to je izgleda jedini hrvatski proizvođač
zvučnih kutija.Neznam da li oni rade i drivere ili modificiraju postojeće od neke firme.
Da bar ima više takvih firmi u državi.
Čitam i vidim spominje se ime Dean a imamo i mi našeg Deana na forumu.
Imam i prijatelja Deana koji je slikar a i kipar.
Svi Deani su umjetničke duše-ispada da ime jako određuje čovjeka ili mi se samo čini...

Na zalost malo je poznato ali u Hr postoji 7-8 proizvođaca zvucnika poput Sub-inga, Colibri Labs, Tantra audio, Ring audio, SoundNews, Kristijan iz Vz(ne znam firmu) i jos nekoliko njih koje se ne mogu sjetiti.
Dacho

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet pro 09, 2016 2:13 pm

Dacho, misliš li baš za zvučničke jedinice(drivere,...) ili na izradu zvučničkih kutija sa već gotovim zvučnicima?
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Schultz » Pet pro 09, 2016 2:30 pm

Dacho napisao:Kristijan iz Vz(ne znam firmu)

Audiomodul
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Dacho » Pet pro 09, 2016 3:55 pm

Khadgar2007 napisao:Dacho, misliš li baš za zvučničke jedinice(drivere,...) ili na izradu zvučničkih kutija sa već gotovim zvučnicima?

Pa na škatule mislim Davore...človek je napisao: "jedini proizvođač zvučnih kutija"
Dacho

PostPostao/la davidbraco » Sub pro 10, 2016 6:37 pm

Dacho napisao:
zvučnih kutija.Neznam da li oni rade i drivere ili modificiraju postojeće od neke firme.
Da bar ima više takvih firmi u državi.
Čitam i vidim spominje se ime Dean a imamo i mi našeg Deana na forumu.
Imam i prijatelja Deana koji je slikar a i kipar.
Svi Deani su umjetničke duše-ispada da ime jako određuje čovjeka ili mi se samo čini...

Na zalost malo je poznato ali u Hr postoji 7-8 proizvođaca zvucnika poput Sub-inga, Colibri Labs, Tantra audio, Ring audio, SoundNews, Kristijan iz Vz(ne znam firmu) i jos nekoliko njih koje se ne mogu sjetiti.

Idem se posuti pepelom....
davidbraco

PostPostao/la tom_hifi » Čet pro 15, 2016 10:03 am

Ima danas tko od Riječke ekipe za kavicu? Idem u ulicu Marka Marulića danas. Prvo Opatija, pa onda Rijeka u povratu.
tom_hifi

PostPostao/la Edison » Čet pro 15, 2016 12:39 pm

tom_hifi napisao:Ima danas tko od Riječke ekipe za kavicu? Idem u ulicu Marka Marulića danas. Prvo Opatija, pa onda Rijeka u povratu.

Oko koliko sati bi to bilo? Znam gdje je ulica, ali sam nesto prehladjen, tj. nos ne radi kako treba pa nisam siguran.
Vjerojatno cu poslje posla doma do kreveta i caja s limunom...
Edison

PostPostao/la tom_hifi » Čet pro 15, 2016 1:59 pm

Uskoro ću ići tamo. Trenutno sam u Restoranu Roko u Opatiji. Imam navigaciju, pa se ne moramo baš tamo pronaći. Jedino ukoliko se dugo zadržim to pada u vodu.
tom_hifi

PostPostao/la Edison » Čet pro 15, 2016 4:47 pm

tom_hifi napisao:Uskoro ću ići tamo. Trenutno sam u Restoranu Roko u Opatiji. Imam navigaciju, pa se ne moramo baš tamo pronaći. Jedino ukoliko se dugo zadržim to pada u vodu.

Sorry Tome, ja sprijecen. Moram se oporavit od prehlade popodne ako sutra mislim raditi... pa ako uspije, uspije...
Edison

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica