DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la fixxxer » Pon svi 16, 2016 11:46 pm

Upravo neispravno večerah...
fixxxer

PostPostao/la Edison » Pon svi 16, 2016 11:53 pm

:lol: :lol:
Edison

PostPostao/la Dean » Uto svi 17, 2016 2:49 am

fixxxer napisao:Upravo neispravno večerah...

Normalno kad si jeo "viršlu" ! :D
Ne zbog rijeći, nego sastava ! :mrgreen:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la zuzi » Uto svi 17, 2016 6:26 am

Za forumske jezikoljupce evo zgodnog članka Nives Opačić u Vijencu /565 . Nađite na netu. Uporaba maske za ...... Nije obvezna :D
zuzi

PostPostao/la pinco » Uto svi 17, 2016 7:14 am

Edison napisao:
pinco napisao:
Mozemo koristiti nazive i terminologiju koju hocemo, pogotovo u razgovornom jeziku i u dijalektu, ali posto je ovo DIY forum, nije lose znati i ispravnu terminologiju.

Misliš da je ode neko glup da ne zna da je pravilno reć zavarivač itd., pa sad triba pametovat sa tin glupostima i nabijat postove pizdarijama, ko će prvi reč pravilno i ispast heroj, di to vodi.
Nema se potribe pravit pametan, to je bila poanta, nečeš dobit značku radi toga.
Ode se sastaju članovi iz više država u susidstvu, sama naša država ima tolko regija i mikroregija i svi se savršeno razumimo i kad govorimo književno, svak svoj jezik, u dijalektu, žargonu itd.
A nije baš da smo svi baš tolko zaostali, koga zanima više uvik postoji najbolji prijatelj google.
Ovo je DIY forum, radije daj neko tehničko objašnjenje vezano za tematiku foruma, to mi je uvik gušt pročitat, virujen i ostalima.
pinco

PostPostao/la Edison » Uto svi 17, 2016 8:43 am

pinco napisao:Misliš da je ode neko glup da ne zna da je pravilno reć zavarivač itd., pa sad triba pametovat sa tin glupostima i nabijat postove pizdarijama, ko će prvi reč pravilno i ispast heroj, di to vodi.
Nema se potribe pravit pametan, to je bila poanta, nečeš dobit značku radi toga.

Ne mislim da je netko ovdje glup. Mislim da ljudi imaju problem s pravilnim nazivom postupka koji se zove zavarivanje, jer ispravno su ga u dosadasnjoj diskusiji koristili samo sonny i davorin. Meni je to struka pa sam upozorio. Sto je tu lose? Valjada to sto "pametujem s glupostima, nabijam postove pizdarijama i ispadam heroj, usput se pravim pametan i dobit cu znacku". Tvoj komentar je zloban. Evo ti znacka.

pinco napisao:Ovo je DIY forum, radije daj neko tehničko objašnjenje vezano za tematiku foruma, to mi je uvik gušt pročitat, virujen i ostalima.

Analiziraj moje postove pa vidi koliko tu u postotku ima o jeziku rode, o kulinarstvu i ostalom nevezanom, a koliko o onom cime se ovaj forum bavi.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pinco » Uto svi 17, 2016 8:59 am

Edison napisao:Ne mislim da je netko ovdje glup. Mislim da ljudi imaju problem s pravilnim nazivom postupka koji se zove zavarivanje,

Nema niko "problem" nego se jednostavno uvrižija drugi naziv i ljudi ga koristu, drugi par postola je šta neko to vidi ka problem i misli da je pametan kad izmisli toplu vodu.
Moj komentar nije zloban, al bi se tako moglo nazvat tvoje kostantno podbanje, reklo bi se u nas, ispodmuća, sve ka neće.
pinco

PostPostao/la davidbraco » Uto svi 17, 2016 9:29 pm

Ovo mi je fenomenalno-preporuka pojačajte koliko smijete!
Watch on youtube.com
" target="_blank
davidbraco

PostPostao/la pamook » Čet svi 19, 2016 10:02 pm

:angry-cussing:

isprike ekipi koja me popodne zvala na telefon (a nisam se javio) - naravno, ispriječio se Idiot mode :D

ukratko - jucer popodne mi Overseas dostavio novi mobitel.... prebacio sam SIM i SD card u njega, a onda me je mladji nasljednik nazicao da upravo njemu ide bivsi mob... i onda smo njemu namjestali mob i igre i kojesta drugo (imam WIFI zasebno kreiran preko jednog dodatnog AP-a samo za klince i njihove gostujuce frendove, da ne dijelimo istu mrezu gdje su mi kompovi)... i tako, prodje vrijeme, dopodne nekih obaveza, pa novi mob na punjenje, pa opet malo obaveza (sekundarni gnjavator ide na pregled za upis u školu pa smo se malo vodali okolo poradi potrebnih papira)... i skuzim predvecer da imam malo previse nepoznatih brojeva koji su me zvali (obicno bude jedan ili niti jedan, a na nepoznate brojeve se uglavnom pokusavam ne javljati jer sam tako izabrao :mrgreen: )... ali tri broja je ipak vise nego uobicajeno...

e onda, kratkim pregledom skuzim da uopce nisam uvezao kontakte sa SD-a, pa je to rijesilo misteriju.... sad znam tko me zvao, sutra (nakon pregleda koji kiddo ima dopodne) - nazovem revanša radi :D

isprike na ne-javljanju, dogodi se... ako nist drugo, svake dvije godine (obnova ugovora, novi telefon, puno psovanja i upitnik nad glavom - zasto opet, a stari mob nije crkao)...

eh da, i mr. :geek: - nakon desifrirane poruke, pogledah na stari mob (oteo ga kinderu iz ruku) - naravno, tamo je whatsapp i dalje aktivan (na novom mobu nije ni instaliran)...

bit ce, bit ce....

:doh: :doh:

nadam se da nije bilo nista hitno, ali sutra to rijesimo :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la SaWa » Čet svi 19, 2016 10:35 pm

isprike na ne-javljanju, dogodi se... ako nist drugo, svake dvije godine (obnova ugovora, novi telefon, puno psovanja i upitnik nad glavom - zasto opet, a stari mob nije crkao)...

Watch on youtube.com
" target="_blank" target="_blank" target="_blank

:lol: :lol: :lol:
SaWa

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica