lako tebi (vama) ludog zajebavat, po onoj staroj - sit ludom ne vjeruje
neka gadna kuga je svuda zavladala (ne mislim na politicare, od njih i kuga bježi), mi smo danas vodili mladjeg kod doše jer je isto tako od 8 ujutro (nema temperaturu) do 9.15 nakurio na 38 sa 8 (volim te bakine izraze, trissedam sa šest ), pa je teta doša pitala jel mu to brat donio iz škole, nimalo iznenadjena...
ja sam danas kupio malo otrova. probao sam u jednom burger baru i baš je kako ime kaže. brutalno. ovaj se umak ustvari najviše konzumira uz alkohol, kada se ekipa podmaže, onda svi postaju hrabri i tako krene...
WP_20160218_001.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
nije problem biti hrabar... problem je kad sutra moraš na wc....
ja sam napokon našao dućan gdje mogu kupiti razne ljutine i dalekoistočne proizvode... kod jednog korejca, ima dućančić u centru grada i nije skupo.... sve original roba iz kine,koreje, japana.....
isprobao sam hrpu čili ili jalapeno umaka, tabaska i slićnih điđa u normalnim dućanima, ništa se ne može mjeriti sa originalnim stvarima u korejca...
narucio, stiglo za dan-dva.... nema bas preveliki izbor ali buduci da me vise pali imat nesto sto se (ipak) moze pojest nego samo otrove, sasvim je dobro....a habanero, scotch bonnet i varijeteti su dovljno ljuti da se slobodno svrstaju u otrove
naravno, nisam ostao imun ni na superljute, pa narucio i sjeme carolina reaper-a, ali negdje iz vana... isto brzo stiglo....