yoke napisao:Dobro, ti mlataras velike kolicine...pa ti sprica treba i trajati...
Ja bi trebao odraditi par kvadrata...pa se mislim...
Ovo bi mi bila jeftinija solucija nego da to nosim negdje/nekome na lakiranje...
Jel ovo prima sve vrste lakova i boja ?
Vjerojatno se nitko ovdje nije ni susretao s tim

Jeste , moj stari je to donio iz svabije tamo 70` , da ne mislis da je to nesto novo

. Radila je mozda 10-15 minuta pa je stari vrlo brzo shvatio da to ne vrijedi ni ......

Mislim da je zavrsila ko zna gdje. Kompresor i pistolj za farbanje iz Lidla su za ovo ne bentli vec rols rojs

Koliko se sjecam ona elektro magnetom i kotvom vibracijom izbacuje boju , to radi jako brzo pa ne vidis da pljucka ali joj smeta svaka dlaka kao i kilavom k...

Moguce da radi sa onim super skupim bojama pravljenih od ulja dobivenog iz nep...h riba

Hocu da dodam da sam prije nekoliko dana farbao sa kompresorom kupljenim za 1000kn proizvedenim 82` i pistoljem iz Lidla, boja stajala nekoliko godina u podrumu , nitro , nije mi se dalo ni razrijediti , usuo u pistolj , regulator na 3 bara ,iam i onaj dio za odvajanje kondenzovane vode , malo se igrao sa ona tri vijka na pistolju za farbanje, ofarbao za nekoliko minuta, kad se osusilo cak sam se i sam cudio kako je dobro ispalo