DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la sonny » Ned lis 25, 2015 3:31 pm

Ideš !!!
Kakva ideja...
A ne svake godine razvlačiti one plasnične..

Nisu se đeca džabe oko rupe sakupila... Znaju oni što je činit' :lol:
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la pamook » Ned lis 25, 2015 3:35 pm

istina...nema bolje nego bazen na pol metra od ulaza u dvoriste... ono, dodjes s posla, i buć, pa na rucak :lol: :lol:

a đeci je najdraže mahat pijukom oko moje glave :evil: :lol: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la sonny » Ned lis 25, 2015 3:46 pm

E to...
Gotov si...
Bez pogovora usvajaš ideje...
:lol:
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la Edison » Ned lis 25, 2015 4:50 pm

pamook napisao:istina...nema bolje nego bazen na pol metra od ulaza u dvoriste...

Pa imali su to svojedobno bolji dvorci... zvalo se opkop... ;)
Edison

PostPostao/la pamook » Ned lis 25, 2015 5:45 pm

:lol: jest, ali s vanjske strane zidina... da se radi o vanjskoj strani, odmah bih pristao, nabavio nekolicinu krokodila i anakonda, ofucanih lavova i majmuna urlikavaca, jata pirana i GMO barakuda da mogu zivjet u slatkoj/bocatoj vodi, i napravio uski uski most za prijelaz... stroga selekcija tko moze uci :think: :think:

a vrelog ulja i isto tako vrelih ljepljivih tekucina bude cesto, tako da obrana ne bi bila problem, ukoliko netko dodje ocitat neki sat ili pogledat jel imam umivaonik u radnoj sobi ili naplatit mi kamate za dug koji su sami stvorili kasnjenjem obracuna laganih 6 mjeseci, ili ....

nakupi se toga, taman za prehranu onih glađuša u jarku

nije to loša ideja, dapače :think:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Schultz » Ned lis 25, 2015 8:41 pm

Nemoj preuski....

Ima nas gabaritnih...
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la deleted user » Ned lis 25, 2015 8:50 pm

Druze pamook ako smijem ja bi dao jedan konstruktivan savjet... Kako je cijev popustila uz srecu da je pukotina bila blizu pukotine u betonu pa se pokazala, drugi put neces biti te srece. Sreca je jedino da te uskoro ceka novo puknuce, pa jos jedno, pa jos jedno itd. Sto hoce reci, promijeni cijelu cijev prije zime i smrznute zemlje. Tad ces trebat bager. Jos bolje, uturi umjesto nje polipropilen i peace in bosnia! Ako hoces overkill, uvuci je u kanalizacijsku fi 75 pa ces kad opet pukne moci uvuci novu uz puno manje kopanja po dvoristu. Ova puknuta cijev je u zemlji pretpostavljam od kada su i temelji kuce?

PostPostao/la micro » Ned lis 25, 2015 10:01 pm

LesFaul napisao:Druze pamook ako smijem ja bi dao jedan konstruktivan savjet... Kako je cijev popustila uz srecu da je pukotina bila blizu pukotine u betonu pa se pokazala, drugi put neces biti te srece. Sreca je jedino da te uskoro ceka novo puknuce, pa jos jedno, pa jos jedno itd. Sto hoce reci, promijeni cijelu cijev prije zime i smrznute zemlje. Tad ces trebat bager. Jos bolje, uturi umjesto nje polipropilen i peace in bosnia! Ako hoces overkill, uvuci je u kanalizacijsku fi 75 pa ces kad opet pukne moci uvuci novu uz puno manje kopanja po dvoristu. Ova puknuta cijev je u zemlji pretpostavljam od kada su i temelji kuce?

Ja imam jos veci probem od pamooka , vec imam nekoliko "zakrpi" na cijevima, lim + guma i vijak. Previse komplikovano za zamjenu , ispod zgrada a iznad betoncine , bilo vrucina pa sam stalno odgadjao zamjene cijevi. A i curilo je , ne previse , max 1300kn mjesecno ali s tim da sam zatvarao nocu glavni ventil :whistle: Vecinom oko litra u minuti ili malo vise dok sam placao manje ali se onda povecalo pa sam nasao rupu , pa se otvorila druga :lol: Sad sam negje na 550kn mjesecno mislim da ne curi vise :lol:

Sam sam bajpasovo glavninu tih starih cijevi sa 25m alkatena , a trebao je onaj deblji i skuplji ali nisam znao kako se zove kad sam kupovao :shifty:

Inace prve su postavljane sedesetih , bio hidrofor , pa poslije vodovod dosao pa to nakalamljeno , vise niko ziv ne zna gdje prolaze cijevi :doh:
micro

PostPostao/la deleted user » Ned lis 25, 2015 10:07 pm

I ja govorim iz iskustva (nazalost vlastitog) tako da mi je vrlo dobro poznato to o cemu pricas... Ta cijev je sigurno u banani (citaj trula) i kad se prvi put dogodi onda samo zareda puknuce za puknucem.

PostPostao/la Master of disaster » Ned lis 25, 2015 10:49 pm

pamook napisao:...pas mater, pukla cijev negdje noćas... naravno, pukla u predjelu poslije vodomjera, koji se veselo vrtio ko turbina u Antonovu, oca joj jebem... sad cemo vidit koliko je mreznih trafoa trosak, i koliko ce nas ovo unazaditi...

Ja sam ovaj mjesec imao samo vode 1000kn iz istog razloga :evil: :evil: :evil: :evil: A baš su se neke stvari zatvarale... :doh:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica