Schultz napisao:Ja imam svakakve krame, potrebne i nepotrebne ali ti me Pamuče, šiješ barem za koplje....
majne pokojni djed je imao izreku - "sve je dobro čuvat, osim buha".... moja pokojna baka je na svaki spomen te izreke dobivala frasove

... zato ja vec godinama bacam dio po dio djedovine u otpad/reciklazu, jer krv nije voda, pa ne mogu odjednom sve baciti... ali da imam tendenciju pokupit svakakvih g0v@na, imam
ona "konzola" na buvljaku me "cekala" mjesecima, vidio sam ju na pocetku ljeta (buvljak u OS), pa nisam uzeo.... pa onda preko ljeta nisam isao na isti, a u jesen - eno je. Rekoh, sta god da si, moj(a) si
pojma nemam sto je i za sto je, nekakav ispravljacko-regulaciono-neznamsto dio, a kako djeluje apsolutno "vintage" cak pomalo i wehrmacht, nuzno je bilo vratiti se s njom kuci... naravno, pritom prosetati kroz dupkom puni Avenue mall u OS do podzemne garaze gdje je ostavljen auto (mall je 300 m od buvljaka/autopijace u OS, i odllicno je mjesto za parking.... osim ako nosis komadinu WW2 krame i pritom se prigodno božićno ceriš

)
mislim da ipak nema neke veze sa raketama, ali tada kada sam ga uzeo, bio sam vrlo pitoresknog raspolozenja prema sustavu i ustanovama, pa otud i ideja o fau dva

... mislim, nisu mi ni sad nista drazi ni jedno ni drugo, ali se barem raspolozenje promijenilo
a oko pretumbacije - na upraznjeno mjesto ide jos jedan stol. tako da ce mjesta biti u startu vise nego prije, a ne obrnuto
naime, cilj igre je osloboditi dio sobe gdje su trenutno dva stola spojena "ledjima" i tamo napraviti "chill-out" spot - par starih radija, glazba, par fotelja, stol i akvarij.... zen, takoreci
e sad, da bi se to sve skupa postiglo, jedan stol ide na danas upraznjeno mjesto, zato je onaj koji je bio "skupljen", a usput je trebalo i sve novodostupne dijelove pokreciti jer to nije obavljeno od 2008. kada je soba tako "organizirana".... drugi stol ide u šupu, što je rezultiralo jos jednim prevrtanjem krame i pravljenjem mjesta za pridošlicu... o tempora, o mores
na slici dolje - oba stola idu van
druga slika - trenutno stanje - pronadjite stol

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.