Pa zato i govorim... Vozio sam debelo spuštenu Astru F bez ikakvih đinđi do pred godinu/dvje... I nisam se u toliko isprepadao kao u par navrata s ovim autom Sve je to osjećaj lažne sigurnosti...
ja bi snijeg !!!!!!!!! zadnji put kad je pao u splitu gustao sam kao mala svinja... mislim da smo iz cijelog kvarta jedino ja i cura isli na posao... nitko se drugi nije usudio... pa cesti neutaban snijeg sve tri trake su bile moje na autu zimske gume (continetal) i vrijeme za gustanje i zabacivanje auta nakon tog snowboardanje oko poljuda...alfa i 5m konopa aaaaaaaaaaa!!!!! ja bi opet!!!!!
Platio preko pay pala USB mikrofon "navodno" kalibrisani(MiniDSP) a uzeo preko ovog njemackog sajta http://oaudio.de/index.php Kad sam direktno narucio od MiniDSP koji je u HongKongu postarina preko DHL-a je bila 55$ , strasno, mikrofon je 75$. Preko ovih je 63E mikrofon i postarina 20E za HR , cekam navodno 4 tjedna Skinuli mi 665 krznenih sa racuna.
Jedno pitanjce vezano za dodavanje prodavača u listu na ebayu. Prije sam mogao uz ime prodavača dodati i neku zabilješku da znam kakav je to prodavač,ča prodaje i tako, a u zadnjih ne znam koliko ta opcija ne postoji. Nigdje ne vidim da ima ikakva kućica di se može napisati riječ dvije osim samo gumba "follow" koji doda prodavača u listu.