zlatko napisao:@zokonja 'Kakvi su vam dojmovi nakon promjene zvučnice (AT3600L vs MF-101)?'
R10 ručka nema nikakvih mogućnosti podešavanja tako da ako se želi staviti AT3600L treba modificirati nosač zvučnice jer je 'duža' oko 2 mmm nego MF101, osim toga treba staviti odgovarajuću podlošku jer je 'niža' kako bi kut igle bio ispravan. MF101 se može zamijeniti sa AT95E bez preinaka, istina cijena je dupla nego AT3600L... zvučno u odnosu na MF101 obje su uglađenije
norrinraddhr napisao:
Zlatko,
da li imaš možda koju fotku u arhivi kako je bilo sve to složeno na R10 ručki sa AT-3600L zvučnicom ili neko pojašnjenje oko ugradnje, spominjane podloške i preinake? Htio bih staviti ovu AT3600L kad ju već imam, ipak je bolja od MF-101 ali pošto već imaš iskustva zamolio bih te za podjelu istog.
norrinraddhr napisao:zlatko napisao:@zokonja 'Kakvi su vam dojmovi nakon promjene zvučnice (AT3600L vs MF-101)?'
R10 ručka nema nikakvih mogućnosti podešavanja tako da ako se želi staviti AT3600L treba modificirati nosač zvučnice jer je 'duža' oko 2 mmm nego MF101, osim toga treba staviti odgovarajuću podlošku jer je 'niža' kako bi kut igle bio ispravan. MF101 se može zamijeniti sa AT95E bez preinaka, istina cijena je dupla nego AT3600L... zvučno u odnosu na MF101 obje su uglađenije
Zlatko,
da li imaš možda koju fotku u arhivi kako je bilo sve to složeno na R10 ručki sa AT-3600L zvučnicom ili neko pojašnjenje oko ugradnje, spominjane podloške i preinake? Htio bih staviti ovu AT3600L kad ju već imam, ipak je bolja od MF-101 ali pošto već imaš iskustva zamolio bih te za podjelu istog.
phobon napisao:
Evo dok ti zlatko ne odgovori, mislim da možeš sa ovim bočnim vijkom na ručki podesiti nezin prepust.
Ovo je novija varijanta pa ima ovaj prihvat da možeš bez alata otpustiti, na starijim modelima ovog gramofona
tu se nalazi šarafić ali bi trebalo biti potpuno isto.
Probaj otpustiti i vidi da li se ručka može pomicati uzduž po ležištu...
Vrati se na: Analogni izvori zvuka
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju