tom_hifi napisao:Edison napisao:tom_hifi napisao:Imam još u planu doraditi PCB i umjesto duplog 2SK170BL staviti 2SK369BL na ulaz, pa ću staviti update ovdje kada bude aktualno. JFETovi su u ladici, to je najbitnije.
Napravi plocicu da moze ici i 2x K170 i K369. Nemaju svi te K369. A nemaju svi ni K170...
I za kondenzatore puno rupica u liniji da mogu ici razne velicine...

Naravno, 2x K170 idu, a ako se koristi K369, samo se jedan jfet stavi. Umjesto 2x K170 može ići K389 dupli JFET.
Kada doradim PCB i objavim mjerenja, stavit ću ovdje, a Sawa se ponudio kao nulti tester. A ima odličan phono već, pa je jako zanimljivo kako će raditi u odnosu na EAR834. Nije sad da lovim ne znam što s ovime, ovo je projekat na kojem učim, a pokazao se, zasad, kao pun pogodak.
reka bi Edison da ne želi kvariti zabavu

, a sad ću i ja, ipak ste mogli koristiti druge FET-ove, danas nije jednostavno nabaviti 2SK170,a kamoli 2SK369 , projekt mora biti zamišljen da se lako nabave dijelovi,ovako to postaje nemoguća misija, u mousera ima još nešto dobrih FET-ova, 2SK932,2SK3577 ,CPH3910,čak i nešto duplih toshibinih... a i BF862 ko ih ima ,tako da ste se morali usmjeriti na njih i na pločicama predvidjeti da se mogu staviti i ti FET-ovi koji su svi u SMD kučištu
isto tako imam zamjerku na napajanje, ako već radite neki ultimativni projekt gledajte da to i napajanje prati, ako već idete s 2SK170 čemu onda štednja na napajanju ,denoiser je zamišljen od strane svog autora Elvee-a s velikog diyaudia kao pomoć starom LM317 gdje već postoji i ja osobno ne bih ugrađivao to napajanje u nijedan svoj uređaj jer ga još nitko nije testirao kako treba niti radio usporedne testove s drugim napajanjima