13DR7-protufazno jednostavno pojačalo

Re: 13DR7-protufazno jednostavno pojačalo

PostPostao/la Zmajz » Pet svi 15, 2015 11:06 am

Treba kontaktirati Novelius/Elektrokem u vezi dobavljivosti i cijene. Gil, ti si im najbliži (Nova cesta)!
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la audio kutak » Pet svi 15, 2015 11:43 am

za hrvatsku, do 10 kg je 14,95 euro!

do 20 kg je 19,94 euro!

;)
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la zika » Pet svi 15, 2015 11:44 am

Edison napisao:Rece Schultz neki dan: "Jesam lud, ali nisam glup"! A e! :naughty:
Znate li kako glasi taj vic koji završava tim zaključkom... ? ;)
Da ne bi bio off-topic: http://www.amazon.com/Speco-10W-70V-Lin ... B001MJFB8E ...
zika

PostPostao/la deleted user » Pet svi 15, 2015 11:54 am

zika napisao:
Edison napisao:Rece Schultz neki dan: "Jesam lud, ali nisam glup"! A e! :naughty:
Znate li kako glasi taj vic koji završava tim zaključkom... ? ;)
Da ne bi bio off-topic: http://www.amazon.com/Speco-10W-70V-Lin ... B001MJFB8E" target="_blank" target="_blank ...

Naravno, podsjetilo me na onaj vic o vozaču kojem je ispao kotač s automobila. Dogodilo se to ispred duševne bolnice. Jedan od pacijenata, koji su promatrali vozača kako bespomoćno stoji uz automobil, posavjetuje ga: "Odvijte sa svakog kotača po jednu maticu i zavrnite njima ispali kotač, pa se odvezite do najbliže trgovine automobilskih dijelova." "Hvala na savjetu", reče zapanjeno vozač: "Oprostite, a niste li vi pacijent ove bolnice?" "Jesam", potvrdi ovaj: "Ja jesam lud, ali nisam glup."

Dobar! :lol: I naravno poučan.

PostPostao/la audio kutak » Pet svi 15, 2015 12:25 pm

vic je zakon!
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Uto svi 26, 2015 5:04 pm

amerigaaaa ienkleskaaaaaaa biće zemlja obećanJa :D

drug Poštar mi donio dva paketa, sa po dvije divote... otud samo jedna fotografija :mrgreen:

trafoi su vjerojatno upravo oni sto je Edison pokusao naruciti, ali nije se pokusao dogovoriti s prodavacem da ne ide preko onog shugavog globas shippin programa.... ovako je ispalo 40$ za oba sa postarinom :P :P ... doduse, na kraju po dogovoru totalno van jebay-a, na povjerenje, s trackingom... stiglo u roku 10ak dana 8-)
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Edison » Uto svi 26, 2015 8:20 pm

pamook napisao:amerigaaaa ienkleskaaaaaaa biće zemlja obećanJa :D

drug Poštar mi donio dva paketa, sa po dvije divote... otud samo jedna fotografija :mrgreen:

trafoi su vjerojatno upravo oni sto je Edison pokusao naruciti, ali nije se pokusao dogovoriti s prodavacem da ne ide preko onog shugavog globas shippin programa.... ovako je ispalo 40$ za oba sa postarinom :P :P

A stas... znam janglecki, ali ne znam kako bih se dogovorio na tom jebaju... :roll:
Do sad imam ukupno 5 transakcija u dvije godine aktivnosti, sve pet (zvjezdica), cudim se kad stigne... :lol:
A opet racunam, ta dva mala zamjenska cak i za 40$, za te pare Branko namota jedan pravi, pa jos "kupujmo hrvatsko"... :dance:

Pamook, cestitke. :clap: Sto se mene tice, lakse mi je naruciti s Greenlanda nego iz Amerike, zbog visoke postarine... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Uto svi 26, 2015 8:38 pm

Mislim da ti nema bit sto zao, ovi izgledaju toliko minijaturno da sam isao (dvaput) gledat jesam li ja to narucio ono sto sam i trebao, ili sam zaeebao (po obicaju) :lol: :lol:

ako je kod Branka i duplo, sigurno vrijedi te nofce, a ovi ce bit - skupa sa popunjenim PCBom sto je S@ki radio - cisto eksperimenta radi... a mozda i ode negdje za poklon kao minijatura :P :P

inace, sa cijenom od 6$ po komadu su taman u rangu cijene (vizualno, od mene neukog) a ukupna svota od 40$ i nije toliko primamljiva kad se uzme da je postarina uredno mogla biti i "standardnih" 16-17$ za paket ove (vrlo malene) tezine.... al sve u svemu, probe radi i zabave uz to - "projekt" na putu realizacije :P
pamook

PostPostao/la fixxxer » Uto svi 26, 2015 8:43 pm

Lep ti i ovaj desni paket :mrgreen:
fixxxer

PostPostao/la pamook » Uto svi 26, 2015 8:48 pm

fixxxer napisao:Lep ti i ovaj desni paket :mrgreen:

nes vjerovat, al kad naleti, naleti :D :D .... oglasilo ih 5$ plus shipping (buy it now) za obje, testirane :mrgreen: ... valjda nikad brze nisam klikao i platio nesto kupljeno na `bay-u :whistle: , e sad - jel bila namjera objavit kao licitaciju sa pocetnom cifrom od 5$ pa se zaeebalo - ne znam, znam da sam platio jos 15ak $ za shipping i evo ih kod mene :mrgreen:

to nimalo ne utjece na tvoju ulogu u daljnjem njuskanju za istima ;) :obscene-drinkingcheers:
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika